El akar jegyezni, mielőtt kimegy külföldre. De miért?
Figyelt kérdés
Kb 1 évesek leszünk mikor kimegy. Mit akar azzal elérni, hogy gyűrűt húz az ujjamra? Még csak 19 vagyok.2009. nov. 14. 09:43
1/25 anonim válasza:
Szia!Szerintem valami olyasmit,hogy ne hagyd el vagy csald meg míg külföldön van,és az eljegyzéshez tartozik,hogy hű vagy s ezzel lehet meg akarja magát nyugtatni.Vagy csak meg akar afelől bizonyosodni,hogy tényleg szerted-e.De ez csak az én véleményem,lehet nem igaz.
2/25 A kérdező kommentje:
Persze, de ha meg akarnám csalni, nem az akadályozna meg, hogy gyűrű van az ujjamon. Fiatal vagyok, a kapcsolatunk sem tart még elég régóta ahhoz, hogy ilyen komoly döntést meghozzunk. Szeretem, és hűséges leszek hozzá, de 19 évesen NEM akarok menyasszony lenni.
2009. nov. 14. 09:49
3/25 anonim válasza:
Ha tényleg nem akarsz mennyasszony lenni, akkor mond meg neki.Ha szeret, akkor biztos megérti
4/25 A kérdező kommentje:
Már mondtam.
2009. nov. 14. 10:03
5/25 anonim válasza:
Ha nem akarsz menyasszony lenni, annak komoly oka van. Legkomolyabb, hogy nem akarod magad lekötni. Ezt meg kell mondanod neki, mert igy tisztességes. Amennyiben kibirja kpcsolatotok a távollétet, utána is lehet eljegyzés. Ha nem, neked volt igazad.
6/25 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki. Ő is bármikor megcsalhat kint. Én is úgy látom, ha hazajön, és eltelik egy kis idő, ráérünk az eljegyzésre.
2009. nov. 14. 10:19
7/25 anonim válasza:
szia!
ez a dolog olyan, mint régen a katonaság előtti eljegyzés. Nagy butaság. Ott is azért volt hogy a csaj ne menjen félre, közben meg nagyon sok kiskatona kacsingatott kifelé, és amikor hazajött visszaadta a gyűrűt. Na mindegy. A barátodnak tiszteletben kell tartania a döntésedet és ha valóban szoros, erős a kapcsolatotok, pár évet várhat a dolog!
8/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom számít-e, de ő 27 éves. Neki fontos ez a dolog, hogy legyen eljegyzés.
2009. nov. 14. 10:29
9/25 anonim válasza:
azért ne legyél menyasszony, mert "neki fontos".
10/25 A kérdező kommentje:
Nem is leszek.
2009. nov. 14. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!