Mit tegyek, hogy kiengedjenek? (lent bőv. )
Anyukám szinte sehova nem akar elengedni, sötétbe nem mászkálhatok egyedül stb. Pedig a barátnőim és szinte mindenki akit ismerek állandóan bulizik meg ilyesmik. Nem szeretnék én sokat csak mondjuk havonta kétszer elmenni buliba, vagy ott aludni valamelyik barátnőmnél. Hogy vehetném rá anyukámat ? Segítsetek légyszi mert nagyon el vagyok keseredve annyira rossz hogy sehova nem mehetek és mindenből kimaradok :(
15/L
Folyt:
HOGY TUDNAK szülők úgy élni, hogy a saját gyerekükben nem bíznak???
Nézd, ez nem bizalom kérdése, itt az élettapasztalat hiánya az, amitől a szülők tartanak. Mint írtam, nem fogja tudni egy 15 éves, hogy hogyan reagáljon bizonyos helyzetekre, ha egy fiú ígérget neki fűt-fát, elhiteti vele, hogy ő a föld legszebb csaja, onnantól nem biztos, hogy az anyuci jótanácsai fogják vezérelni, hanem inkább a hormonok. Hidd el, sok szülő mondta már: -Az én gyerekem??!! Nem is gondoltam volna, hogy ilyet megtesz!
Kevés az a 15 éves, akinek buliban mindvégig van olyan önuralma, hogy odafigyel mindenre, nehogy csőbe húzzák, és pórul járjon. Társaságban pedig minden fiatal másképp viselkedik, és ha egy kis alkoholt is megkóstol, rögtön bátrabb lesz.
NYilván elengedni éjszakára egy barátnőhöz nyugodtan lehet, de 15 évesen azért a hazatelefonálás még nem ciki.
Csak érdekességként írom, általános iskolában 5.-esek voltunk, elmentünk több napos osztálykirándulásra. Éjszaka pár lány beengedett magukhoz pár középiskolás fiút, és el tudjátok képzelni mi volt ott. Lebuktak, tajtékzott az ofő, rendes lányok voltak, mi sem gondoltunk volna róluk ilyet.
A kollégám lánya 16, szorgalmas tanuló, nem bulizós tipus, ő is elment barátnőjéhez. Kiderült még 4-en voltak ott, és tök részegre itták magukat. Ő is fogadkozott hogy rendben lesz minden.
Szóval szerintem kevés ember olyan erős jellem 15 évesen, hogy ellenálljon azoknak a dolgoknak, amitől a szülők óvva intették. És ez megintcsak nem bizalom kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!