Ha egy 30 éves férfihoz fiatalkorú (legalább 14éves) lányok járnak szexért, abból lehet jogi probléma, bonyodalom?
"egy 30 éves, felelősségteljes, felnőtt férfitől."
Ugye ezt nem a kérdezőre értetted? Mert a kérdező egy beteg lelkű, önbizalommal nem rendelkező emberke, aki csak gyerekeket mer megkörnyékezni.
Ha férfi lennék, és a lányomról lenne szó, akkor te most az intenzív osztályon feküdnél, pedig nagyon-nagyon messze van tőlem az erőszakos megoldás, de te még azt is megérdemled.
Ne itt kérdezgess, hanem keress fel egy jónevű pszichiátert, mert nagyon beteg vagy!
41-es:
Figyelj oda arra amit olvasol!
Pontosan ezt írtam le én is, amit te mondtál.
42-es:
Szerinted az eddigi válaszaim alapján a Kérdezőt én felnőtt értelmes férfinek tartom? :D
Valamokka
szűk a világképed..olvass több régi regényt...pl mikor árva gyerek neveli a testvéreit vagy mikor valakit 10enévesen megkoronáznak. az érettség nem a kor hanem a tapasztalat és a neveltetés, vagy hogy mire kényszerül az ember pont annak hiányában. úgylátom te még babáztál 14 évesen, csak ne ess abba a hibába hogy másokról is ezt feltételezed.
"szűk a világképed..olvass több régi regényt" mert a fikcó nálad a valósággal egyenlő?
"pl mikor árva gyerek neveli a testvéreit" ja a regényekben, meg Afrika közepén, civilizált országban aligha
"vagy mikor valakit 10enévesen megkoronáznak" és szerinted kormányozni is engedték, vagy kirakati báb volt és a gyámja intézett mindent
" az érettség nem a kor hanem a tapasztalat és a neveltetés, vagy hogy mire kényszerül az ember pont annak hiányában" pont így beszél egy éretlen kislány
" úgylátom te még babáztál 14 évesen, csak ne ess abba a hibába hogy másokról is ezt feltételezed." nem nekem szólt ugyan, de én konkrétan játékkatonákkal játszottam 14-15 évesen lány létemre, ez mellett már 12 évesen érettebbek voltam titulálva, mint a korom - tanárok, szülők, egyéb felnőttek részéről ;)
A pár hónapos György herceget is megkoronáznák, ha a dédi, majd nagypapi és apu kidőlne. Az ilyet hívják bábkirálynak. Tulajdonképpen a régin van a hangsúly. Régen tényleg előfordult, hogy volt 9 gyerek, anyáék meghaltak és az idősek ellátták a kicsiket. Tulajdonképpen ma is lehet egy nagykorú testvér a kistestvére gyámja. Hangsúlyoznám: nagykorú. Nem egy 14 éves.
Bárcsak babáznának a mai 14 évesek, ahelyett, hogy sz!pják a f!szt... Én is azt hittem magamról 14-15 évesen, hogy hú, de érett vagyok és mindenki ezt is mondta. Hát, be kell látnom, hogy ugyanúgy egy gyerek voltam, bármennyire is felnőttesen gondolkoztam a világról, hiába tudtam bepelenkázni és megetetni a kései féltestvéremet. Erről jut eszembe, én tényleg babáztam. Csak igazival. 28N
35!
Köszönöm a bemásolt részletet.
Csak egy dolgot nem látok benne: miért több év a fiatalkorú ellen elkövetett bûntett mint a felnôtt ellen? Én 12. életévet látok, nem pedig 18-at... Mit nézek félre? Hol van leírva, hogy a fiatalkorú áldozat esetén sùlyosbodik a bünti?
Kicsit már nekem is kellemetlen ezt feszegetni, mert elítélem a nemi erôszakot, és csak azt a szálat boncolgatjuk, hogy mi van, ha mondjuk a 14 éves apukája alaptalanul megvádolja a lánya partnerét erôszakkal és az igazságszolgáltatás csôdöt mond...
Más: örülôk hogy végre egy nyitottabb gondolkodású is hozzászólt :)
Utolsó kettő elmondott helyettem mindent, jobban nem is érthetnék egyet velük.
Főleg abban, hogy tizenévesen én is irtó komolynak és érettnek éreztem magam, most 10 évvel később pedig csak fogom a fejem, milyen ygerek voltam. Mindenki átesik ezen, te ezek szerint még az elejénél tartasz.
már bőven 18-on felül vagyok ... sajnos ...
azért írtam regényt mert, ugye dokumentumfilm akkoriban még nem volt, ugyanakkor az akkori írók még valósághű történeteket írtak. igen régi, de akkoriban ugye 14 évesen már férjhez adták szült 2 gyereket. manapság nem ez a módi, de ugyanakkor az akkori 14 évesek agya semmiben nem különbözik a maiakétól, a potenciál ott van.
ha szerinted kislányos dolog, menj ki az utcára, beszélgess emberekel. ne itt, afrikában irakban ahol a 14 éveseknek lemészárolták a családját amit végig is nézett, és most ő védi a testvéreit, mert igen van ilyen, és hidd el az a "gyerek" olyan életbölcsességeket tudna neked mondani hogy kettéállna az a nagyonérett szemed.
Missi_kay. akkor te meg menj ki az itteni utcákra, és akkor meglátod, hogy nagyon messze van attól a valóság, mint amit írsz.
Egy 14 éves gyerek, akárminek is hiszi magát. Élettapasztalata meg 0. És azért veszik szigorúbban, mert egy tapasztalatlan gyereket sokkal könnyebb behálózni kamu dumával, mint egy felnőtt nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!