Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak majd a kisfiamnak...

Mit mondjak majd a kisfiamnak ha megkérdezi, hogy hol van az apja?

Figyelt kérdés
A kisfiam apjával "futó" szerelem volt a kapcsolatom, de már vége. Tudja, h övé a gyerek, de nem akarja vállalni és én ezt tiszteletben tartom. Már akkor megmondta ezt, amikor terhes lettem, de én ennek ellenére is szerettem volna a babát és nem is bántam meg, mert imádom nagyon.
2009. nov. 13. 19:28
1 2
 11/18 anonim válasza:
0%
mondd azt,hogy nagyszerű apukája van,és nagyon fontos dolog miatt el kellett utaznia.
2009. nov. 13. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:

"Ő legalább nem erőlteti rá a gyereket az apára, annak az akarata nélkül. "

Az apának kötelessége lenne segíteni, ha már ahhoz volt esze, hogy dugjon. Az már az anyán múlik, hogy hagyja-e, hogy ne segítsen. Úgy bírom az ilyen aberrált felfogást, na mindegy, neked biztos nincs gyereked.

A Kérdezőnek: Ne hazudj neki, ne hitegesd. Az meg, hogy mondd neki azt, elutazott..ekkora baromságot, gondolkozzatok már normálisan. Mondd meg, hogy "apád ilyen szemét ember, hogy nem akart felvállalni, mert önző, de nem kell vele foglalkozni, mert sajnálhatja, hogy nem ismeri a csodás kisfiát." Annak idején nekem is elmondta anyám, hogy apám elhagyott és felfogtam, meg sikerült felnőnöm apa nélkül és csak sajnálni tudom, hogy nem akar megismerni.

2009. nov. 13. 22:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Én azért megkérdezném, hogy miért nem védekeztetek?
2009. nov. 13. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdésre kérdés? Nálunk a nejem félrelépet (Csak buli szex volt)De én nem tudtam vele maradni, igy nagyrészt csak hétvégén látom a gyereket (IGAZ ÉN DÖNTÖTTEM IGY HOGY MENJÜNK KÜLÖN) Most 4éves a kisfiam és biztos feltünt neki hogy apu és anyu külön van. Gondolom egyszer a gyerek felteszi a kérdés hogy miért, ez mikor várható, hány évesen? És mit mondjak neki? Égessem le az annyát, vagy mit kellene mondanom?
2009. nov. 14. 07:17
 15/18 anonim ***** válasza:

kedves 22:13-as. gondolom a kérdező elmondta az akkori párjának, hogy övé a gyerek, és nyílván a fiú nem akarta. A kérdező ennek ellenére vállalta, hogy megszüli és felneveli. Ez már az ő döntése. De nyílván Te máshogy fogod fel a dolgokat, mint én, de lehetne benned annyi intelligencia, hogy nem fikázol le mást azért, mert nem ugyanaz a véleményünk.

Akkor jogos lenne az ígénye, ha a férfi akkor azt mondta volna, hogy ő is akarja és tartsák meg. Ebben az esetben ez egyértelmű. De ha valaki már az elején kijelenti, hogy ő ezt így nem szeretné, akkor nem hiszem, hogy az a fair eljárás, hogy ennek ellenére "követelőzünk".

Ha szerinted nekem emiatt abberált felfogásom van, az már nem engem minősít!

2009. nov. 14. 08:46
 16/18 anonim ***** válasza:
20:40 es.... ilyen oltári baromságot irni... az a szegény gyerek akkor kérdez rá erre amikor már tudatában van hogy vannak apukák a világon... szegény beleéli majd magát várja haza az apját stb jajj ilyen hülyeséget...
2009. nov. 14. 22:27
 17/18 anonim ***** válasza:
előz vagyok bocs de ez a véleményem!
2009. nov. 14. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Mindig az igazat. Mondd, hogy szerelmes voltál, de később már nem, viszont nagyon boldog vagy, hogy van gyereked.Itt egy ilyesmi rövidke sztori.

[link]

2009. nov. 14. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!