Szerintetek adhatom a Kisfiamnak az Adolf nevet?
Figyelt kérdés
Páromnak és nekem is nagyon tetszik, de gondolom mindenkinek Adolf Hitler jutna róla eszébe..vagy tévedek?:D2011. nov. 4. 17:00
1/29 A kérdező kommentje:
amúgy nektek mi a véleményetek az Adolf névről?
2011. nov. 4. 17:00
2/29 anonim válasza:
Szerintem lehet adni, mivel az is egy ugyanolyan név, mint a többi, bár sajnos igaz, amit írtál...
3/29 anonim válasza:
Nekem tetszik, szép név, de tényleg mindenki Hitlerre asszociál.
4/29 anonim válasza:
Mi a szép benne?
Szerintem ronda.
5/29 anonim válasza:
Hitler ide vagy oda, ez egy régimódi név, jó hogy nem Alajosnak nevezitek el
6/29 A kérdező kommentje:
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
Köszönöm, hogy ilyen szépen kifejtetted a véleményed! Amiért Neked kedves Válaszoló nem tetszik, attól még másnak tetszhet..A Többieknek köszönöm az értelmes választ!
2011. nov. 4. 17:13
7/29 anonim válasza:
szerintem ne adjátok ezt a nevet neki, mert csúfolni fogják.
8/29 A kérdező kommentje:
hát szerintem nem is fogjuk:/ pedig szép hangzású név..ha német lennék szerintem kapásból ezt adnám Neki.
2011. nov. 4. 17:23
9/29 anonim válasza:
Az Adolf nem hangzik szépen szerintem egy magyar vezetéknévvel. Úgy elpróbálgattam: Kovács Adolf, Szabó Adolf. Nekem nagyon kemény névnek tűnik. Hogyan becéznétek? Mert egy kisgyermeket azért szoktak becézni néha.
A másik tényleg a Hitleri azonosulás...Nehogy bántsák majd őt a suliban. Ez nagyon kegyetlen lenne, mert ugye a világháború tananyag is....
Szerintem gondoljátok meg.
10/29 anonim válasza:
"Szerintetek adhatom a Kisfiamnak az Adolf nevet?"
Csak akkor ha Hitler a családnevetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!