Szerintetek adhatom a Kisfiamnak az Adolf nevet?
Figyelt kérdés
Páromnak és nekem is nagyon tetszik, de gondolom mindenkinek Adolf Hitler jutna róla eszébe..vagy tévedek?:D2011. nov. 4. 17:00
11/29 A kérdező kommentje:
utolsó: xDD majdnem:DD
2011. nov. 4. 18:29
13/29 anonim válasza:
Szerintem szép név, a jelentése is az. Az hogy a sok hülye ember csúfolná érte hát sajnálatos... minősíti őket.
De azért vannak más erős hangzású német nevek is például Henrik, szerintem az is szép. Mondjuk attól még nektek nem biztos hogy tetszik :)
14/29 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a név. Akkor sem tetszene, ha nem lenne hitleres. De így...pláne nem.
15/29 anonim válasza:
Párod vagy te szélsőjobboldali elveket vallotok egyébként? Most végül is arra utalok, tudatosan Hitler miatt neveznétek el Adolfnak a fiatokat?
16/29 A kérdező kommentje:
Nekünk semmi bajunk Hitlerrel, de nem is szeretjük.Szóval semleges..de tudjuk sajnos azt is, hogy más embereknek ellenszenves.A név viszont tetszik:)
2011. nov. 4. 19:48
17/29 anonim válasza:
Nagyon kitolnál a gyerekeddel, ha Adolfnak neveznéd.
18/29 anonim válasza:
Mi a vezetéknevetek?
Csak azért kérdem, mert 2. keresztnévként még meg lehetne oldani az Adolfot.
19/29 anonim válasza:
Régimódsi és hát elég szerencsétlen csengésű.
20/29 anonim válasza:
Lehet becézni Dolfnak.
(ha esetleg Lundgren a vezetéknevetek, még jó is) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!