Mit mondjak majd a kisfiamnak ha megkérdezi, hogy hol van az apja?
mond neki, hogy spermabankból termékenyültél meg. Végülis ez igaz is, hisz összefeküdtél vkivel végülis a gyerekért. Amikor nem védekeztetek akkor ez nem jutott eszedbe, hogy 1-2hónap után nem kéne és ha különmentek akkor mi lesz a gyerekkel?
nm tudsz mondani neki semmit. jó nehéz élete lesz apa nélkül, gratula.
Most miért bántjátok a kérdezőt?! Annyit kérdezett szegény, hogy mit mondjon neki. És képzeljétek, az egyik barátnőm jóval benne van a korban, nem találta meg a párját, és egy pasival összefeküdt a gyerek miatt, csak mert szinte ez volt már az egyetlen lehetősége, hogy babája legyen. Igen tudom, nem lesz apaképe a gyereknek, stb, de a barátnőm örök életére legyen boldogtalan? Most azthiszem ő a legboldogabb ember.
mit mondjál? Az igazat. Nem érdemes hazudgálni, összezavarod a gyereket, meg ha nagy lesz haradugni fog rád.
Sok boldogságot.
most miért kell bántani a kérdezőt? Ő legalább nem erőlteti rá a gyereket az apára, annak az akarata nélkül.
egyébként én is csak azt tudom tanácsolni, hogy az igazat elmondhatod neki, persze úgy hogy meg is értse
lehet 1-2 éven belül megtalálod a párod, és akkor már lesz is apakép a gyerek előtt.
Nem kell annyira túlbonyolítani, nekem sem volt apám, és soha nem kérdeztem anyámat róla, és azóta sem, pedig van saját családom, valahogy soha nem foglalkoztatott.
Majd az idő eldönti, hogy a gyereked érdekli-e. Ha igen, akkor természetesen az igazat, ha nem, akkor "megúsztad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!