Ez már biztos jele a megcsalásnak? Mit csináljak?
A férjemmel 7 éve vagyok házas, van két lányunk.
A munkája miatt sok emberrel van napi szinten kapcsolatban, köztük egy 20 éves lánnyal is. Már találkoztam vele, beszéltem vele egyszer. Az iskolája környékén gyakran van dolgom, sokszor megesik, hogy velem szemben megy el, de nem ismer meg.
A férjem nem rég jött haza. Annyit mondott, hogy elment egy faluba alkatrészért. Többet nem mondott és lefeküdt aludni. Èszrevettem, hogy egy idegen telefont tett le az előszobában. Megnéztem és a fent emlìtett lányé! Sokkot kaptam egy pillanatra! Tudom, nem szép dolog, de alaposabban szétnéztem a telefonban. A lány valakinek írta, hogy 'megfogadtam, hogy nem ülök be ... mellé az autóba' (a férjem nevét írta), mire azt a választ kapta, hogy 'már megint vele vagy?'
Mit csináljak? Korábban már csinált hasonlót ezzel a lánnyal! Megcsalt?
34N
Jól tetted, hogy beszéltél vele, Csak nem reggel kellett volna. Kivártam volna az estét.
Nincs otthon senki vagy lefeküdtek a gyerekek. Figyelj , szeretnék veled beszélni, szóval ne nézdd a Tv, ne aludj, szenteldd nekem a figyelmed 5 percig. Láttalak egy lánnyal,talán van vele valami, nem tudom, haza hoztál egy telefont, ami nem a tied. Sajnálom, hogy nem biztam benned és nyomoztam, de már nem tudom elfelejteni , amit ott olvastam, mert ezt meg ezt olvastam...
Kérlek mondd meg, hogy mi van ezzel a lánnyal.
Aztán figyeldd az arcát, hogy mit mondd.
Jajj nagyon sajnálom ami Veletek történt. Mi volt pontosan? Beismerte? Tényleg megcsalt?
Hihetetlen, hogy eldob 7 év házasságot, eldobja a családját, a 2 kislányát valami kis futó fellángolásért.
Nagyon sajnálom, őszintén.
Kiderült már valami?
Esetleg a csajt is kikérdezhetted volna, amikor szembejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!