Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már biztos jele a megcsalás...

Ez már biztos jele a megcsalásnak? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A férjemmel 7 éve vagyok házas, van két lányunk.

A munkája miatt sok emberrel van napi szinten kapcsolatban, köztük egy 20 éves lánnyal is. Már találkoztam vele, beszéltem vele egyszer. Az iskolája környékén gyakran van dolgom, sokszor megesik, hogy velem szemben megy el, de nem ismer meg.

A férjem nem rég jött haza. Annyit mondott, hogy elment egy faluba alkatrészért. Többet nem mondott és lefeküdt aludni. Èszrevettem, hogy egy idegen telefont tett le az előszobában. Megnéztem és a fent emlìtett lányé! Sokkot kaptam egy pillanatra! Tudom, nem szép dolog, de alaposabban szétnéztem a telefonban. A lány valakinek írta, hogy 'megfogadtam, hogy nem ülök be ... mellé az autóba' (a férjem nevét írta), mire azt a választ kapta, hogy 'már megint vele vagy?'

Mit csináljak? Korábban már csinált hasonlót ezzel a lánnyal! Megcsalt?

34N

2013. okt. 25. 23:02
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a férjed direct buktatta magát, mert valószínűleg a másik nő zsarolta, hogy tálal neked mindent.
2013. okt. 26. 09:18
 22/50 A kérdező kommentje:

Reggel, amikor felkelt, a telefont feltette tölteni, míg készülődött. Nem mondott semmit tegnap este óta az ügyről, sem a telefonról. Kérdeztem, hogy kié, csak annyit mondott, hogy egy ismerősé és nála maradt. Mondtam neki, tudom, hogy egy lányé és biztos, vele volt tegnap, mire az arcomba nevetett.

Egy órája elvitte a kicsiket a nagyihoz, a telefonnal együtt. Biztos, hogy találkozni fognak :(

2013. okt. 26. 10:49
 23/50 anonim ***** válasza:
67%

(22) Kár volt rákérdezned. Pedig egész ügyesen csináltad az elején.

Én egy szót nem szóltam volna a helyedben. Szerintem nem találkozik a csajjal, mert kivágta a nőt.Nem véletlenül buktatta magát tudatosan.

2013. okt. 26. 10:52
 24/50 anonim ***** válasza:
94%

Vannak ilyen gátlástalanul szemét pasik sajnos.

Nekem az jön le, hogy a férjed magasról tesz a fejedre, biztos benne, hogy bármit megtehet veled..

2013. okt. 26. 13:40
 25/50 anonim ***** válasza:
78%
Sajnálom. Újabb házasság és "közös" gyerekvállalás, ami értelmetlenül történt. Hétfőn már kezdheted is intézni a válási papírokat.
2013. okt. 26. 14:10
 26/50 anonim ***** válasza:
85%

"Mondtam neki, tudom, hogy egy lányé és biztos, vele volt tegnap, mire az arcomba nevetett."

Mire visszajönne, tuti összecsomagolnék neki, majd nagy vigyorral az arcomon közölném vele, hogy mehetsz amerre látsz. :)

2013. okt. 26. 14:30
 27/50 anonim ***** válasza:
98%
Laza a pasas, vagy tényleg nem volt semmi különös a részéről, vagy nagyon-nagyon vastag a bőr a pofiján...
2013. okt. 26. 15:04
 28/50 anonim ***** válasza:
96%

Most olvastam az áprilisban kiírt kérdésedet.Ennyi idő alatt nem derült ki,mi van kettejük közt??

Ott is kérdezték,de én is megkérdezem, mert nem válaszoltál.

Mi a munkája a férjednek, hogy arra hivatkozva kísérgetik a lánnyal egymást,ill. vannak kapcsolatban?

Szerintem kérdezz rá a lánytól,ha a férjed az arcodba nevet....

2013. okt. 26. 23:10
 29/50 A kérdező kommentje:

Ennyi idő alatt nem derült ki még :(

Nem szeretném leírni a munkájàt, ha nem gond. Nem rendőr, ennyit elárulok. A lány nem dolgozik, tanul még.

2013. okt. 26. 23:15
 30/50 anonim válasza:
79%

Nagyon remélem, hogy nem Szegeden laktok.

Egyébként a tipikus pótmama szerepében vagy. Senki nem akarja megd*gni a mamáját, így ő is tovább áll. Mivel nincs önbizalma a férjednek valakiből muszáj megszívnia magát egy kis bátorsággal, büszkeséggel. Este meg hazamegy a családi fészekbe és megölelgeti a pótmamáját.

2013. okt. 27. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!