Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már biztos jele a megcsalás...

Ez már biztos jele a megcsalásnak? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A férjemmel 7 éve vagyok házas, van két lányunk.

A munkája miatt sok emberrel van napi szinten kapcsolatban, köztük egy 20 éves lánnyal is. Már találkoztam vele, beszéltem vele egyszer. Az iskolája környékén gyakran van dolgom, sokszor megesik, hogy velem szemben megy el, de nem ismer meg.

A férjem nem rég jött haza. Annyit mondott, hogy elment egy faluba alkatrészért. Többet nem mondott és lefeküdt aludni. Èszrevettem, hogy egy idegen telefont tett le az előszobában. Megnéztem és a fent emlìtett lányé! Sokkot kaptam egy pillanatra! Tudom, nem szép dolog, de alaposabban szétnéztem a telefonban. A lány valakinek írta, hogy 'megfogadtam, hogy nem ülök be ... mellé az autóba' (a férjem nevét írta), mire azt a választ kapta, hogy 'már megint vele vagy?'

Mit csináljak? Korábban már csinált hasonlót ezzel a lánnyal! Megcsalt?

34N

2013. okt. 25. 23:02
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
94%
Lehet az is amit az 5 ir. De annyira mem hülye hogy eldugja a telefont, mert haeg véletlen mégis megtalálja a feleség akkor nem fogja elhinni a " csak hazavittem" mesèt.
2013. okt. 25. 23:24
 12/50 anonim ***** válasza:
77%
én a 10es verzióját támogatom!!
2013. okt. 26. 00:41
 13/50 anonim ***** válasza:
95%
Én is a 10-es véleményét.De gyanús.Meg különben minek írt volna ilyet ha nem igaz?Meg miért hívja többször a férjed?
2013. okt. 26. 05:37
 14/50 anonim ***** válasza:
79%
Nincs miért aggódnod.Több mint valószínű, hogy azért van a csaj tel-ja nála, mert a férjed visszakérte.
2013. okt. 26. 07:10
 15/50 anonim ***** válasza:
67%
Mi lenne, ha megnéznéd, hogy a férjed nevéhez az ő telefonszáma tartozik-e a telefonban?
2013. okt. 26. 07:33
 16/50 anonim ***** válasza:
78%
Ja és ha kiderül, hogy tényleg, akkor szépen óvatosan húzd le róla a takarót és törd el a térdét egy kloffolóval vagy sodrófával így ébresztő gyanánt. Ezt küldöm a mocsoknak én, szíves engedelmeddel!
2013. okt. 26. 07:35
 17/50 anonim ***** válasza:
95%

Ha a férjed neve,és telszáma egyezik,akkor sajnos biztos.Ennyi véletlen nem lehet.Az sms,meg hogy nem ismer meg a csaj,stb..

Amúgy én is eldugnám a telót,had keresse(de minek hozta haza,és tette ki,ez rejtély),aztán rákérdeznék....

Majd írj,mi volt,ha megtudsz valamit.

2013. okt. 26. 08:00
 18/50 anonim ***** válasza:
94%
Sajnállak kérdező.. Majd írd meg hogyan alakultak a dolgok.. Szerintem meg te is tudod a választ a kérdésedre.. :(
2013. okt. 26. 08:21
 19/50 anonim ***** válasza:
85%

#10-es vagyok.

Gondolom semmit nem aludtál:-(

Helyzet?

2013. okt. 26. 08:31
 20/50 anonim ***** válasza:
92%

Mi lenne ha megkérdeznéd? Ha a férjed akkor elvileg látnod kellene ha hazudik... Ez a sok kémkedés és kombinálás felesleges. Ha smseznek elég valószinű hogy van valami köztük,de azért még van esély h nem. Mivel nem írtad le h mit írtak egymásnak. Ezért mondom.

De mindenképp beszélj a férjeddel, hogy mi van.

2013. okt. 26. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!