Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan béküljek ki anyuval?...

Hogyan béküljek ki anyuval? Nagyon összevesztünk :s

Figyelt kérdés

Összevesztem anyukámmal, csak ócsárolt, vágta a pofákat, bunkón viselkedett egésznap.. de és szombaton találkoznék a nagy szerelmemmel*-* nagyon jo barátolk vagyunk de én többet érzek, és ő sem érti anyukámat. anya azt mondta hogy nincs gépezés... és megtiltott mindent. :S

Aztmondta a haverom h nyugodtan aludjak ott nála, meg h szivesen lát, az anyukája úgyis megengedi, megszeretnék szökni és mondani anyának hogy ezt nem birom (ja és még az iskolai problémák maitt is ordibált)tovább, szeretnék ott aludni, vagy csak elmenni szombaton : S de alapjáraton anyukám nem engdei h bárkinél is aludjak, se barátnő se senki, mondván hogy mindenkinek van saját ágya..

Kérlekszépen segitsetek :S megprobáltam békülni de lese szarta a fejemet :S

2009. nov. 12. 23:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Kis Tini! Csak olyat kívánj másoktól amit magad is megteszel!
2009. nov. 13. 11:13
 22/22 anonim ***** válasza:
43%
Ha tényleg olyan, amilyennek leírod, akkor már rajta se nagyon múlik, milyen lesz. Megváltoztatni nemigen tudod, időpazarlás gondolkodni is ilyenen. Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. És talán érdemes azon is elgondolkodni, hogy vajon tisztában van-e azzal, mit árt a szükségtelen szekírozással neked. Anyám dettó, én 29. Máig mar, pedig elég lenne csendben maradnia. Nem tudok változtatni rajta, tehát nem is kell változtatnom rajta. Egyáltalán számít valamit? Be kell engednem a zord hangulatát, amit próbál árasztani?
2009. nov. 13. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!