Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan béküljek ki anyuval?...

Hogyan béküljek ki anyuval? Nagyon összevesztünk :s

Figyelt kérdés

Összevesztem anyukámmal, csak ócsárolt, vágta a pofákat, bunkón viselkedett egésznap.. de és szombaton találkoznék a nagy szerelmemmel*-* nagyon jo barátolk vagyunk de én többet érzek, és ő sem érti anyukámat. anya azt mondta hogy nincs gépezés... és megtiltott mindent. :S

Aztmondta a haverom h nyugodtan aludjak ott nála, meg h szivesen lát, az anyukája úgyis megengedi, megszeretnék szökni és mondani anyának hogy ezt nem birom (ja és még az iskolai problémák maitt is ordibált)tovább, szeretnék ott aludni, vagy csak elmenni szombaton : S de alapjáraton anyukám nem engdei h bárkinél is aludjak, se barátnő se senki, mondván hogy mindenkinek van saját ágya..

Kérlekszépen segitsetek :S megprobáltam békülni de lese szarta a fejemet :S

2009. nov. 12. 23:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne tord magad,kizart,hogy elengedjen.
2009. nov. 12. 23:19
 2/22 A kérdező kommentje:
Azért mondtam hogy megszökök,és a testvéremmel is ezt csinálta pedig ő 8 éves csak :S
2009. nov. 12. 23:22
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert te hány éves vagy?
2009. nov. 12. 23:24
 4/22 A kérdező kommentje:

15 vagyok. de én ezt már nem bírom idegileg, elszeretnék menni de félek hogy nagyobb baj lesz :S

Miért rontja el az életemet?! :SS

2009. nov. 12. 23:25
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

télleg nagyobb baj lesz, ha elmész.

ezen mindenki átesik amúgy ilyen korban.

aztán anyuka szépen lassan felenged és minden jólesz.

2009. nov. 12. 23:29
 6/22 A kérdező kommentje:
De akkor csak legyek kedves és kész? annyira rosszul érint ez engem :S mintha nem is szeretne, sose kérdezi meg mi volt a suliban, vagy hogy ki tetszik.. aztsetudja mi a kdvenc szinem :S egyszerűen.. utálom mert leseszar.
2009. nov. 12. 23:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
jaj nekemisvolt ilyen korszakom. eccerűen csak légy normális és ennyi. elfog múlni.
2009. nov. 12. 23:47
 8/22 anonim válasza:
100%
15 évesen ez ilyen, mondjuk én sosem lázadtam ennyire mert láttam, hogy semmi értelme. Ülj a seggeden, anyukád azt szeretné hogy normális ember legyen belőled.
2009. nov. 12. 23:50
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Neki is lehetnek gondjai, ott a munkája, a napi gondok, és a kamasz lánya is semmibe veszi az elveit. Lázadozik, és felnőttnek érzi magát.

Mondok én neked valamit.Te 15 évesen még csak az ő kicsi lánya vagy, cseppet sem felnőtt, ahhoz még kell min. 5 év, hogy megértsd, csak jót akar neked.

Megszökni? Hova? Látod, nem is tudod miről szól az élet. Szerinted a szobád, az ágyad, a fényt, a netet, a meleget, a könyveid, az ételed ki teremti elő neked? Te meg szoktad őt kérdezni, hogy telt a napja, és mit segíthetnél neki? Ugye nem sokszor. Gondolom az iskola miatt sem azért kiabált, mert tökéletesek a jegyeid. Szerintem feküdj most le, próbálj megnyugodni, és legyél boldog, hogy holnap láthatod, hogy átölelheted, és hogy még sokszor hallhatod a hangját. Hogy van neked.

Aztán mond el neki, hogy ez a fiú fontos neked, oda fogsz figyelni a tanulásra, csak hogy találkozhass vele. Kérj elnézést a szemtelenkedésedért, és várj türelemmel arra, hogy tényleg felnőtt legyél. Akkor majd megérted, hogy ő a jót akarja neked, és nem az ellenséged.

Egy barát.

2009. nov. 13. 00:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztos csak nagyon félt..,azért ilyen szigorú veled! Mondjuk a mostani közbiztonság mellet meg is értem aggodalmát!És Te megkérdezted,hogy mi baja van,miért viselkedik igy?Lehet neki is rossz napja volt és ezért ovlt olyan amilyen..!Ezt tapasztalatból mondom,mert az én Édesanyám is ha ideges napközben akk. ingerültebben viselkedik Ő is,és mondja is,h. nem rám mérges csak szar napja volt..!Biztos meg fog enyhülni és normális lesz veled,nyugi!Az elszökést meg verd ki a buksidból,mert azzal csak magad alatt vágod a fát..
2009. nov. 13. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!