Hogyan béküljek ki anyuval? Nagyon összevesztünk :s
Összevesztem anyukámmal, csak ócsárolt, vágta a pofákat, bunkón viselkedett egésznap.. de és szombaton találkoznék a nagy szerelmemmel*-* nagyon jo barátolk vagyunk de én többet érzek, és ő sem érti anyukámat. anya azt mondta hogy nincs gépezés... és megtiltott mindent. :S
Aztmondta a haverom h nyugodtan aludjak ott nála, meg h szivesen lát, az anyukája úgyis megengedi, megszeretnék szökni és mondani anyának hogy ezt nem birom (ja és még az iskolai problémák maitt is ordibált)tovább, szeretnék ott aludni, vagy csak elmenni szombaton : S de alapjáraton anyukám nem engdei h bárkinél is aludjak, se barátnő se senki, mondván hogy mindenkinek van saját ágya..
Kérlekszépen segitsetek :S megprobáltam békülni de lese szarta a fejemet :S
15 vagyok. de én ezt már nem bírom idegileg, elszeretnék menni de félek hogy nagyobb baj lesz :S
Miért rontja el az életemet?! :SS
télleg nagyobb baj lesz, ha elmész.
ezen mindenki átesik amúgy ilyen korban.
aztán anyuka szépen lassan felenged és minden jólesz.
Neki is lehetnek gondjai, ott a munkája, a napi gondok, és a kamasz lánya is semmibe veszi az elveit. Lázadozik, és felnőttnek érzi magát.
Mondok én neked valamit.Te 15 évesen még csak az ő kicsi lánya vagy, cseppet sem felnőtt, ahhoz még kell min. 5 év, hogy megértsd, csak jót akar neked.
Megszökni? Hova? Látod, nem is tudod miről szól az élet. Szerinted a szobád, az ágyad, a fényt, a netet, a meleget, a könyveid, az ételed ki teremti elő neked? Te meg szoktad őt kérdezni, hogy telt a napja, és mit segíthetnél neki? Ugye nem sokszor. Gondolom az iskola miatt sem azért kiabált, mert tökéletesek a jegyeid. Szerintem feküdj most le, próbálj megnyugodni, és legyél boldog, hogy holnap láthatod, hogy átölelheted, és hogy még sokszor hallhatod a hangját. Hogy van neked.
Aztán mond el neki, hogy ez a fiú fontos neked, oda fogsz figyelni a tanulásra, csak hogy találkozhass vele. Kérj elnézést a szemtelenkedésedért, és várj türelemmel arra, hogy tényleg felnőtt legyél. Akkor majd megérted, hogy ő a jót akarja neked, és nem az ellenséged.
Egy barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!