A férjem gps jeladót akar a leendő gyerekünkre, ez szerintetek is ésszerű?
Még csak tervezzük a babát és a férjem ennek kapcsán azt mondta, hogy a gyerekre születése után gps jeladót akar. Állítólag már van ilyen szolgáltatás, van egy pici jeladó, amit a ruhájára kell tenni. Ha jól olvastam már ilyen cégek foglalkoznak ezzel, mint akikhez házak vannak beriasztva és pl akkoris jelez a jeladó, ha x távon kívül van a viselője. Tőlem némileg idegen az ötlet, nemigen hallottam még ilyet. A férjem szerint a mai világban ő nagyobb biztonságban érzi így a gyerekét és hogy csak addig, amíg kicsi, ő sem nyomozgatna egy tinédzsert. Mert hogy naponta hallani gyerekrablásokról és egyebekről és nem csak gondatlan szülőktől visznek el gyereket.
Mit gondoltok erről? Nem azt mondom, hogy nincs benne ráció, de mégiscsak jeladót a gyerekre...
Élnétek ilyen lehetőséggel?
Elvileg itt Amerikában már csinálják ezt, ha jól tudom bőr alá ültetik. Ugye itt (is) elég sok az emberrablás, gyerekrablás, gyilkosságok, valamint rengeteg eltűnt személyről beszélhetünk. Ilyen szempontból én jó ötletnek tartom, hogy bárhol, bármikor megtalálják. Azt viszont nem tudom, hogy én is bevállalnám-e. Talán.
23/N
Nekem nagyon jó ötletnek tűnik a dolog. Egyébként én még nem hallottam róla, de most hogy így mondod jónak tartom.
Igaza van annak aki nem csak a gyerekrablást mondja. Elég egy egyszerű áruházi elkeveredés, vagy ilyesmi.
Szóval én élnék a lehetőséggel.
Ha egy kicsit más oldalról megközelíted a dolgokat, akkor a telefonról is letudják nyomozni hol vagy, figyelik a facebookot meg számos rém hírt hall az ember, akkor én miért ne tudhatnám hol a gyerekem.Ez egy jó ügy.
Én is eltévedtem gyerekként de senki se talált meg. Végül egyszerüen felnőtem, de azóta se tudom, ki voltam, hol laktam.
Viszont a bőrbe ültetőset nem javaslom. Pont attól nem véd amire hivatott: aki célzottan rabolja el a gyereket az beméri s kitépi a gyerek testéből. Csak felesleges plusz szenvedést okoz.
Várjunk csak? Most jövök rá, belém is van ültetve egy ilyen jeladó, csak lemerült. Na mindjárt feltöltöm, bekapcsolom s meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!