Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogyan látja? Sokat várok el?

Ki hogyan látja? Sokat várok el?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha a barátom itt aludna nálam. Anyum nem igazán akarja megengedni, apum fogja "puhitani". 1.5 éve együtt vagyunk, hétvégén jön hozzám és amikor tud hétköznap, de akarom, hogy Karácsonykor itt aludjon velem.Van ebben valami rossz? Persze kizárolag érzelmileg, ajto is nyitva lenne, hogy lássák a szülők,hogy nem a sex miatt akarom az egészet.Hogyan tudnék még anyummal beszélni?

4 honap mulva betöltöm a 18-at.

2009. nov. 12. 18:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A párom is akarja, együtt döntöttünk igy, hogy itt aludjon velem. Nem akarjuk elsietni még, mondtuk, hogy legalább addig várunk. Igen, egyszer szoba került, de nem akarta anyum megengedni, mert hogy fiatal vagyok. Pedig tudok magamra vigyázni.1.v: A barátom itt nem érezné magát idegen helyen..Nem lenne itt senki..3.v:Jo fej apukád lehet :))

4.v: Igen, érettek vagyunk hozzá, párom 32 éves.Együtt tervezzük a jövőt is.

7.v:a párom velem akar lenni, aminek örülök. De ugy is csak este jönne, akkor pedig nyugodtan jöhet.

2009. nov. 12. 20:52
 12/20 A kérdező kommentje:
És köszönöm szépen a válaszokat.
2009. nov. 12. 20:55
 13/20 anonim ***** válasza:

szerintem jogos az elvaras.

az elso karacsonyunk, 17 voltam: ejjel lett mire vegeztunk a rokonokkal, kilopoztunk es a parkba adtuk at az ajandekot.

azota valtozott a helyzet, megvarjuk mig lejar mindkettonknek a rokoni latogatas (nekem ez ejfelt jelent, neki hajnal 3-4et, alig birok ebren maradni) es akkor ertemjon es atmegyunk hozza. nem volt gond a szulokkel.

a baratnom szinten 17 volt az elso "baratos" karacsonykor, 8 honapja voltak egyutt. kiharcolta h ott aludhasson. rokoni korok lefutva. atjott a baratja, kellemesen elbeszelgettek 4esbe a szulokkel 1-2 orat es utana mentek aludni. szerintem nem rossz otlet, ha komolyabb a kapcsolat johoetsz azzal h o kis mar kicsit a csalad resze. hangsulyozd ki h a megszokott csaladi ritualek ettol meg nem szorulnak hatterbe.

2009. nov. 12. 20:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Hat ne haragudj, de ha egy 32 eves pasirol van szo,akkor en megertem a szuleidet, en nem akarnam,h egy felnott ferfi nalunk aludjon a 17 eves lanyommal!
2009. nov. 13. 10:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy valaki igy is fog rá reagálni, de viszont ő rendes fiu. Szülők is mondták, 1.5 éve ismerik, nem "idegen".
2009. nov. 13. 15:29
 16/20 A kérdező kommentje:
utolso: De mi okbol nem engednéd? Kor miatt csak? Gondolj bele, 1.5 éve ismered a pasit, nagyon rendes, és szeretik egymást a lányoddal. És csak érzelmileg aludna ott.
2009. nov. 13. 15:58
 17/20 anonim ***** válasza:
A kora miatt, nem szamit,h ismerem-e, vagy sem. Nekem is volt egy idosebb baratom, amikor vele egy idos voltam, de a szuleim megmondtak,h nem ellenzik a kapcsolatunkat, szivesen latjak vacsorara,... de nem alhat itt. Kesobb apukam azzal magyarazta,h legfokepp a kora miatt nem akartak, mint nalatok is, tobb,mint 10 ev volt kozottunk, meg apu azt mondta,h neki nagyon nehez volt feldolgoznia,h en mar nem vagyok `kislany`. Hany ev van a szuleid es o kozte? Majd amikor gyereked lesz es hasonlo helyzetbe kerulsz, teljsen maskepp latod majd! A fiunak nincs lakasa?
2009. nov. 13. 16:38
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen, akkor másképp fogom látni a dolgokat, de fogom nézni, hogy a gyerekem boldog legyen. A szüleim nem fiatalok, de ő közöttük is van 10 év, de ugy, hogy anyum az idősebb.És miért lett vége a kapcsolatnak? Ha szabad kérdezni..De van lakása, de költözik vissza a szüleihez...Annak igazán örülök, hogy 25 évesnek ha kinéz... Ez azért jo..
2009. nov. 13. 17:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Lehet anyukádnak a fiú korával lehet gondja, hiszen ennyi idős pasi már nemcsak a kezedet akarja fogni. Ők is voltak fiatalok, és attól hogy nálad alszik csak tudatosítja benne, hogy már nem vagy kislány, és akár "az" is megtörténhet. Szerintem a másfél év az már elég idő ahhoz, hogy ottalhasson a srác nálatok, jobb mintha este a hidegben kint találkoznátok, igy legalább rálátásuk van a dolgokra.

A férjemmel 19 évesek voltunk és 8 hónapja jártunk, mikor karácsony előtt egy hónappal kezdtem apukámat "puhítani". Ő is megmondta nehéz neki hogy már nem vagyok kislány, de megengedte. Természetesen persze mindent elkövetett, hogy mire lefeküdtünk, hulla fáradtak legyünk és ne legyen kedvünk máshoz:) Most 8 éve vagyunk házasok, van egy gyönyörű kislányunk. Ha az én kislányom kérné, megengedném, mert legalább otthon van biztonságban. Kérdés , hogy a srác rokonai nem neheztelnének rá, hogy nem velük tölti az ünnepet. Mindenesetre beszélj anyuddal, és ha mégsem engedné, te légy követelőző, mert az kiveri a biztosítékot a szülőnél.Üdv:

2009. nov. 16. 00:00
 20/20 A kérdező kommentje:
utolso:Gratulálok neked :) Nem tudom mi lesz, majd alakul.
2009. nov. 16. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!