Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogyan látja? Sokat várok el?

Ki hogyan látja? Sokat várok el?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha a barátom itt aludna nálam. Anyum nem igazán akarja megengedni, apum fogja "puhitani". 1.5 éve együtt vagyunk, hétvégén jön hozzám és amikor tud hétköznap, de akarom, hogy Karácsonykor itt aludjon velem.Van ebben valami rossz? Persze kizárolag érzelmileg, ajto is nyitva lenne, hogy lássák a szülők,hogy nem a sex miatt akarom az egészet.Hogyan tudnék még anyummal beszélni?

4 honap mulva betöltöm a 18-at.

2009. nov. 12. 18:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Gondolj bele ha a barátod akkarná hogy ott legyél nála örülnél hogy a karácsonyt idegenekkel kell töltened. Szerintem a barátod se akkar idegenekkel ünnepelni feszengeni bájcsevegni a családoddal akik nem is örülnek neki. Fiatalok vagytok még rengeteget lehetek együtt ne ted tönkre a hangulatott ilyen felesleges vitákkal.
2009. nov. 12. 18:38
 2/20 anonim ***** válasza:
33%

Minden család más, a miénkben pl elképzelhetetlen egy másik ember jelenléte karácsonykor. A karácsony nálunk egyenlő a szűk családi körrel. Én akkor se hoznám a barátomat ide, ha már 5 éve lennénk együtt. Arról nem is beszélve, mit gondolnának a barátom szülei, hogy micsoda dolog a karácsonyt más emberekkel tölteni...

22L

2009. nov. 12. 18:42
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
Otthon is ünnepelhet a srác, aztán eljöhet hozzátok később, mikor már Ti is túlvagytok a vacsin. Aztán ez a nyitott-ajtós dolog teljesen rendben van. Ennyi idősen nekem is pont ilyenkor aludt ott a pasim, mondjuk mi szexeltünk is, a szüleimnek nem volt ezzel gondja. :-) Apám röhögve mondta reggel, hogy hallottam, megkaptad az ajándékodat az éjjel. :-) Jó taktika, hogy apud főzi anyudat, a pasik talán kicsit lazábban látják. Nekem régen az volt az érvem, hogy délután is lehet d*gni, nem csak éjjel. :-) Sok sikert!
2009. nov. 12. 18:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a szűk családban a barát is benne van, ha elég érett hozzá már a kettőtök kapcsolata. szóval, ha komolyan gondolod vele, akkor ez természetes, nem vársz sokat egyáltalán
2009. nov. 12. 18:45
 5/20 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem akarja anyud megengedi egyáltalán? Beszéltetek már erről?
2009. nov. 12. 18:52
 6/20 anonim ***** válasza:
51%
Ennyi idősen én már együtt tölthettem a hétvégi éjszakákat a barátommal, hol nálunk, hol náluk. Karácsonykor is. 1,5 év után nálunk már családtagnak számított és úgy is fogadták őt.
2009. nov. 12. 18:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

És a barátod is akarja? Vagy te kitaláltad, hogy milyen jó lesz majd neki nálatok egyedül ünnepelni a szülei nélkül tulajdonképpen idegenekkel.

Inkább találkozzatok délután, adjátok át az ajándékot és mindenki töltse a Szentestét a családjával. Nem élünk Amerikában, ahol csak 25-e az ünnep. Szerencsére nálunk még másik két nap is van, amikor találkozhattok.

2009. nov. 12. 19:16
 8/20 anonim ***** válasza:
17%
Egyáltalán nem vársz el sokat! Szerintem természetes ha szeretnéd hogy nálatok aludjon a barátod, ha már 1,5 éve jártok... Amúgy én a te helyedben nem foglalkoznék anyukáddal, és párszor áthívnám a barátomat h ittaludjon, akkor karácsonyra csak megbékél vele anyukád is, addigra bele fog törődni, hogy ő már hozzád tartozik, nem tehet ellene semmit! sok sikert! ;-)
2009. nov. 12. 19:18
 9/20 anonim ***** válasza:

a barátja akarja.

most a szülőkről van szó, hogy ők nem akarják

2009. nov. 12. 19:19
 10/20 anonim ***** válasza:
ha a barátod is akarja meg az ő családjában nem gáz, akkor szerintem simán. mondjuk nálunk a karácsony közösségi ünnep, mindegy ki van ott, a lényeg, hoyg együtt vagyunk, finom vacsora van és jó hangulat.
2009. nov. 12. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!