A dokim diétára írt ki, mert szerinte sokat híztam (15kg). Attól félek, hogy a baba súlya látja kárát. Van összefüggés a kettő között? ( heti 2 gyümülcsnap+ nem ehetek semmilyen szénhidrátot )
Szia.Ez kicsit durva(véleményem szerint),amit a doki mond.Szerintem is sok a heti 2 gyümülcsnap.De csinalhatsz olyat,hogy kevés szénhidrátot viszel be DE csak délelött(12oráig),délután meg sok-sok fehérje és gyömölcs,akkor bizti nem néklülözöl te sem és a bababád sem semmiféle tápanyagot.A másik az,hogy nem tulsullyal indult a terhességet,pláne nincs okod aggodalomra.A babaád ugyis elvesz majd töled mindent amire neki szüksége van ,ugyhogy ö mindent megkap,max.rád nem jön fel nagyon sok kilo.Ha a szénhidrátot kicsit visszafogod,nem lesz baj,meglátod.
Engem a védőnö szidott le,hogy 30hetesen plusz 10kg volt rajtam aztán nagyon odafigyeltem a kajára(amit leírtam)és 0,5kg pluszal mentem vissza hozzá 3 hét mulva és a babo is jol van,csak ő hízott a pocakomban.
Ja és szülés után ugyis leolvad minden kg.Szép heteket!34hetes kismama
nekem azt mondta az orvosom, hogy semmi köze a baba súlyához az ilyen jellegű diéta. vagyis nem fog tőle fogyni!
van olyan ember aki itt már írta, hogy szinte 1-2 kg ment fel rá és egészséges nagy babát szült. 8hallottam már olyat is aki fogyott és mégsem volt semmi baj).
minden jót.
Szia!
Ugyanennyi voltam én is és ugyanennyit híztam, de engem se a doki, se a védőnő nem sokkolt. Hozzáteszem, hogy a táplálkozásom maga volt a tökély (ahogy az a nagykönyvben írva vagyon), a mai napig tornázok,sokat mozgok, ennek ellenére a kilók csak úgy repültek felfelé.
Nagyon sok fórumot olvastam, mindenki a súlya miatt aggódik, de szerintem is van abban valami, hogy nemcsak az életmódtól függ a hízás, hanem a genetikától is.
Az orvosod valószínűleg látja a többi eredményedet is (vérkép, stb.), lehet, hogy ennek függvényében kéri, hogy diétázz. Amennyiben Te is úgy érzed, hogy nem megfelelően eszel (p. túl sok szénhidrát illetve édesség), muszáj változtatni. Vigyázz, hogy ne drasztikusan ess neki, hanem szépen, fokozatosan szoktasd hozzá a szervezetedet a változásokhoz. A mozgást pedig (akár egy mindennapos, rendszeres séta) iktasd be az életedbe, rengeteg problémától fogod Magad megkímélni (többek között a bevitt energiákat is jobban fogod tudni hasznosítani, így a hízás sem lesz annyira vészes). Sokkolni pedig ne hagyd Magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!