Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dokim diétára írt ki, mert...

A dokim diétára írt ki, mert szerinte sokat híztam (15kg). Attól félek, hogy a baba súlya látja kárát. Van összefüggés a kettő között? ( heti 2 gyümülcsnap+ nem ehetek semmilyen szénhidrátot )

Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 08:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a doki nem normális! Mindjárt szülsz és a 15kg szerintem nem sok,ha a vérképed és a cukrod rendben van! Nem értem! És aki 30kg-ot hízik, azzal mi van? Én a 17-ik hétben vagyok és már híztam 8 kg-ot,na ez nem kevés,de nekem se a dokim se a védőnőm nem szólt egy szót se!Pedig már én mondtam a védőnőnek,hogy ez nem sok?(pedig nem eszem sokat,édességet egyáltalán nem)Azt mondta,ez attól függ ki milyen!Van aki halálra zabálhatja magát mégse hízik,de van aki betart mindent,mégis pattannak rá a kilok!Én megkérdeznék a helyedben egy másik dokit is,csak kíváncsiságból!A két gyüminap durva,meg a semmi szénhidrát!Nem is indultál sokról,nem értem!
2008. júl. 2. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Azert irt ki dieatara, mert ez a hirtelen sulygyarapodas megterheli a szivedet es a keringesedet, es ez a terhesseg vege fele, ha meg no a sulyod, okozhat kellemetlensegeket.

Nem bantani akart, hidd el :-)

2008. júl. 2. 20:45
 13/13 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak megbántani de én az első gyerekemmel 30kilót híztam és a dokinak eszébe se jutott ilyesmi a 15kg hízás még nem sok nem kell aggódnod. A gyümölcsnap hetente 2x picit sok nem beszélve arról hogy semmilyen szénhidrátot nem viszel be akkor felborul az egyensúly a szervezeted be ami főleg terhesség alatt nem kívánatos.
2008. júl. 3. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!