Nem szeretnek a szuleimmel elni tobbe, mit tegyek?
Nem fogják a szüleidet börtönbe vinni, ha te a problémáddal a gyámügyre mész.
Ezerszám élnek így családok.
Azért meg miért kellene a szüleidnek szégyenkeznie, hogy éppen nincs pénzük? Ha elkocsmázzák, elszórják, akkor jogos. Ha nem szórják, az ilyen helyzetet nevezik szegénységnek.
Egy lavórnyi vízben is lehet tisztálkodni.
Amúgy tanulsz? Lehet kérni kollégiumi elhelyezést.
"osregi wifi router" - valós, reális, komoly problémák, mi?
Mondom, hogy menj játszani vagy tanulni!
A kollégiummal mi a baj? Én is kollégista voltam gimi alatt a szüleim meg örültek, mert konkrétan olcsóbb volt így nekik, mintha otthon laktam volna.
Nem mellesleg ha annyira nagyon rossz otthon, akkor annál a kollégiumban csak jobb lehet. Nincs veszekedés, de cserébe van meleg víz. Szóval miért is nem akarsz kollégista lenni?
Empátiahiány?
Bocs, de az együttérzésemet annak tartogatom, aki valóban rászorul.
25 fokos külső hőmérséklet mellett nincs fűtés nálatok? - Említésre se méltó. Mi se fűtünk, meg is döglenék benne.
4-5 vödörnyi hideg vízben áztatod magad miközben van áram/gáz? - Szintén nem érdemel szánalmat. Ha nincs meleg vizem, nem fagyasztom jéggé a hátsóm, hanem melegítek egy fél (!) lavórnyit és abban mosdok meg. Ha erre sincs lehetőségem, akkor fogok egy mosdókesztyűt és végigdörgölöm magam, majd hipergyorsan leöblítem hideggel ahelyett, hogy fél kádnyi jeges vízben betegre hűteném magam. -> Miért éreznék együtt? Hülyeségre nincs orvosság.
"A masik az egeszseg, mondhatni kinevetnek azert mert ki akarom vizsgaltatni magam, hogy tudjam minden rendben van de magasrol tesznek ra!"
Magasról? Akkor tennének magasról, ha hagynának betegen szenvedni! De hogy nem akarnak kivizsgáltatni, amikor az égvilágon SEMMI tüneted... az több, mint természetes.
"Nincs penzuk, most is alig van itthon ennivalo.... szerintem szegyeljek el magukat az ilyen szulok"
Inkább te szégyellnéd magad, hogy így beszélsz róluk!
Tudod, minden tininek a saját baja a legnagyobb, de ez még korántsem jelenti azt, hogy valamiben is igazad van.
Van wifis neted, nem halsz éhen (sőt, te mondod, hogy "nem is izgat", hogy kevés a kaja otthon, azaz BŐVEN VAN, különben nagyon is izgatna), pazarolhatod a vizet...
Koliba nem akarsz költözni, csak külföldre, ahol szerinted kolbászból van a kerítés...
NA EBBŐL is látszik, hogy csak egy picsogó meg nem értett hülye kamasz vagy, akinek nincs jobb dolga, mint a szüleit ócsárolni ahelyett, hogy segítene nekik.
#16: voktam kolkegista, rossz elmenyek... :/
#17: Nem fogom arra pazarolni az energiam, hogy megertessek valamit egy ertetlennel. Az egeszet nem erted, inkabb hagyj beken. Vagy esetleg az faj, hogy van wifim? Borzaszto, nagyobb gondjaid vannak mint nekem, igazad van:ddd Mivel en kerdeztem, es neked csak bajod van velem jobb lenne ha beken hagynal, ugyis enyem az utolso szo.. Vagy ha normalisan akarsz velem beszelni/ismetlem normalisan!/ akkor aruld el mi boki a csorod ennyire.. Mindenki azt varja viszont, amit ad.. Neked bajod van a kerdesemmel, oke megertem. De egy rossz szot nem szoltam hozzad, erre az elso postodban lekezeloen, flegman kezdtel beszelni. Ertelmes gyerek vagyok, a szep szot is megertem.. A korod esetleg elarulnad?? Netan te is szulo vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!