Miért van ez igy?
Miért nem jelol vissza a rokonom fbon,es a masik miert nem koszon az utcan..
Tudom,hogy nem valami osszetarto csalad vagyunk de koszonni illene...
valami gondolat menetek várnék ide.köszönöm.

Mert nem akar.
Semmi infóval milyen gondolatmenetet vársz? Kreáljunk körülményeket, és okokat?
- Miért romlott meg a kapcsolatotok?
- Tarottátok-e valaha a kapcsolatot?
stb.

A fbossal nem tudom mi a probléma.
De aki nem köszön az az unokatestvérem,és a szüleink sincsennek jó viszonyba(2 testvér) veszekszenek,nem beszélnek...

Miért foglalkozol olyan emberrel aki levegőnek nézve nem köszön vissza az utcán? Egy idegennek visszaköszönök ha rámköszön bakker. Emberek vagyunk nem állatok!
Ha csak idáig terjed a tudománya, hogy más családtagok összeveszése miatt nem köszön neked, és a ti kapcsolatotokat az ő veszekedésük és/vagy kibékülésük függvényeként tudja értelmezi, akkor ezzel nem tudsz mit kezdeni, hagyd a fenébe az egész embert úgy ahogy van.
Hmm.Lehet az lesz.
Csak kicsit rossz mivel nincs mas unokatesom rajta kivul,es masok joba vannak a sajat rokonsagukkal.
De hagyom...

Arany gyerek vagy.
Ne hagyd. :)
Kérdezd meg tőle. Utána te magad eldöntheted, hogy viselkedj. Én díjazom, ha valakit megneveltek, hogy köszönjön. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!