Hogyan mondjam el a páromnak, hogy nekem kell visszafizetnem a hitelt?
Tesóm anyám rábeszélésére hat éve 2000000 forint jelzáloghitelt vett fel amit nem tud fizetni.
Mivel én is tulajdonosa vagyok a háznak és aláírtam a hitelnek, ma kaptam egy levelet, hogy novembertől tőlem vagyis a fizetésemből fogják le a hitelt. Most mit tegyek?
1. A tesódat kegyetlenül b.a.s.z.d le, mit képzel már magáról,totál felelőtlen!!!
2. Te sem vagy észnél, minek kellett belemenned ilyen hülyeségbe, nem gondolkodtál???
3. Anyukád is kedves teremtés lehet, ha a gyerekeivel vetet fel pénzt, ezek a kapcsolaton is lehetne gondolkodni!
4. A párodat legalább ne verd át, mondd el neki, mi a helyzet, mert így korrekt. És ne várd, hogy nem fog kiakadni, mert tuti ki lesz bukva, és teljesen igaza lesz!
5. ültesd össze a családot, és közöld velük, hogyha kell, havonta jársz a nyakukra kicsikarni belőlük pénzt, de nem fogsz más hülyesége miatt nyomorogni...
32# Ha tudnák fizetni akkor fizetnék.
33# Tesómtól is fognak egy csomó hitelt és neki is a fizetése 50%-át fogják bírósági határozat alapján.
32.-es vagyok.
Nem tudnak fizetni, és akkor így bele is törődsz?
A fizetés 50%-a inkasszózható, nem az 1/3-a.
36-ot nem vehetnek le 60K-s fizetésből, a maradékot máshonnan fogják, vagy növelik a futamidőt. Én felvennék most egy kedvezőbb forint alapú hitelt, kifizetném abból a mostani tőkét és kamatot egyben, aztán fizetném azt tovább kedvezőbb konstrukcióval.
"33# Tesómtól is fognak egy csomó hitelt és neki is a fizetése 50%-át fogják bírósági határozat alapján."
Kérdező: tulajdonképpen mennyi hiteletek van, még ezen felűl?
Hihetetlen, amikor ezt felvettétek, nem gondoltátok, hogy ezt vissza is kell adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!