Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire lehet számítani egy...

Haramia kérdése:

Mire lehet számítani egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Több mint négy hónapja van "kapcsolatom" egy férfival, akiről menet közben derült ki, hogy családja (felesége és egy gyermeke) van. Azért idézőjeleztem mert a köztünk lévő dolog (a körülmények miatt) elsősorban érzelmi. Bár egyéb vonzalom is van, én nem másodhegedűs életet képzeltem magamnak, Ő pedig azt mondja így nem szeretné megtenni se velem, se a feleségével, hogy ilyen helyzetbe hozzon bennünket. Ehhez mindkettőnk részéről nagy önuralom kell, de valahogy sikerül, azt hiszem mert tényleg egy kölcsönös tisztelet és szeretet dominál.

A házasságáról is mesélt és az elmondottak alapján nem túl jól működik. Persze tudom, hogy a férfiak szeretik így beállítani a dolgokat, de mivel nála nem motiváció h lefektessen és őszintének ismerem mindenben, nem hiszem, hogy hazudna.

Nem tudom mi lenne a helyes lépés ebben a helyzetben. Őszintén beleszerettem, pedig én is kiakadtam korábban azokon, akik nős férfiakra másznak rá (mondjuk nem gondolom, hogy esetemben teljesen erről lenne szó). Ő is szeret szinte naponta mondja és bizonyítja. de persze van de, mert a lelkiismerete és h imádja a gyerekét, a közös hitel és a családi nyomás miatt egyelőre nem lép.

Ez a helyzet viszont szerintem nem fenntartható, így kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalatotokra, tanácsaitokra, hogy Ti mit tennétek/tettetek hasonló helyzetben!?

2013. okt. 17. 06:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Elhagynám. Már akkor elhagytam volna amikor kiderül, hogy van családja. Azt sem értem ez hogy derülhetett ki csak később? Előbb lefutottatok hat kört a randin csak azután kérdezted meg, hogy van-e családod?
2013. okt. 17. 06:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem egészen...nekem van egy kisfiam és egy munka kapcsán mikor találkoztunk a gyerekek jöttek szóba, mesélte h neki is van egy lánya meg hogy majd csinálhatunk vmi közös programot stb...akkor bennem úgy rögzült, hogy ő is egyedülálló szülő. Aztán csak kb. másfél- két hónap múlva, sok beszélgetés, pár találkozás után derült ki, hogy együtt vannak a gyermek anyukájával.
2013. okt. 17. 06:59
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

én meg lefeküdnék vele a helyedben,

annyiszor és addig,amíg jó vele,

aztán ha mégse lesz belőle semmi,hát akkor is volt egy csomó szép sex,

2013. okt. 17. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!