Mire lehet számítani egy ilyen helyzetben?
Több mint négy hónapja van "kapcsolatom" egy férfival, akiről menet közben derült ki, hogy családja (felesége és egy gyermeke) van. Azért idézőjeleztem mert a köztünk lévő dolog (a körülmények miatt) elsősorban érzelmi. Bár egyéb vonzalom is van, én nem másodhegedűs életet képzeltem magamnak, Ő pedig azt mondja így nem szeretné megtenni se velem, se a feleségével, hogy ilyen helyzetbe hozzon bennünket. Ehhez mindkettőnk részéről nagy önuralom kell, de valahogy sikerül, azt hiszem mert tényleg egy kölcsönös tisztelet és szeretet dominál.
A házasságáról is mesélt és az elmondottak alapján nem túl jól működik. Persze tudom, hogy a férfiak szeretik így beállítani a dolgokat, de mivel nála nem motiváció h lefektessen és őszintének ismerem mindenben, nem hiszem, hogy hazudna.
Nem tudom mi lenne a helyes lépés ebben a helyzetben. Őszintén beleszerettem, pedig én is kiakadtam korábban azokon, akik nős férfiakra másznak rá (mondjuk nem gondolom, hogy esetemben teljesen erről lenne szó). Ő is szeret szinte naponta mondja és bizonyítja. de persze van de, mert a lelkiismerete és h imádja a gyerekét, a közös hitel és a családi nyomás miatt egyelőre nem lép.
Ez a helyzet viszont szerintem nem fenntartható, így kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalatotokra, tanácsaitokra, hogy Ti mit tennétek/tettetek hasonló helyzetben!?
én meg lefeküdnék vele a helyedben,
annyiszor és addig,amíg jó vele,
aztán ha mégse lesz belőle semmi,hát akkor is volt egy csomó szép sex,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!