Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyam dolgozzam fel?

BalaZS7 kérdése:

Hogyam dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

egy 14éves fiú vagyok. Szinte a lehető legrosszab volt a gyerekkorom. Néha ilyen rohamféleség jön rám este felé.(mert ekkor tudok kikapcsolódni és gondolkozni..) ezek a ''rohamok'' olyanok mint egy gyerekkori "ujra élés". ez jónak és szépnek hangzik.Csak hogy nekem szinte semmi jó nem ugrik be a gyerekkoromból.Számítógép függő lettem már az ovodától kezdve, mert anyukám nem foglalkozott vagy nem tudott velem foglalkozni.. Sokszor költöztűnk több helyre. mivel anyukámat többször is ütötték verték ezért lettem főképp ilyen. ő gyógyszerezte magát. emlékszem egyszer arra mentem ki a konyha fele hogy anyukámat fojtogatva nyomja kifele az erkéjröl a mostoha apukám( itt emeletes házban laktunk). sőt volt hogy előttem verte meg és én is kaptam egy párszor mikor próbáltam védeni anyát.sok ilyen helyzet volt amit nem szeretnék megosztani senkivel.segitséget szeretnék kérni tőletek hogy mit tehetnék ebben a helyzetben? magamban hogy győzhetném le ezeket a gondolatokat.?így biztos nem birnám sokáig.eddig én is szedtem titokban nyugtatót addig ugy nem bántott annyira a dolog mivel tudatomon kivűl voltam.Könyörgöm találjatok ki egy megoldást erre!

(elnézést a helyesírási hibákért meg az összefüggetlen sorokért de nem tudom mi van velem.)értelmes válaszokat kérnék ha már sirva le irtam röviden a gyerekkorom.

2013. okt. 15. 22:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi van veled? Változott valamit az életed?
2015. márc. 13. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!