Lakásfelújítás alatt állunk, erre a párom vett a fiának egy 300000 forintos kocsit. Nagyon felháborodtam a dolgon és nem azért mert irígy vagyok, hanem azért mert másra is költhettük volna azt a pénzt. Most mit tegyek?
És a tető rendbetétele amúgy mennyi lenne? 350 ezer? Vagy egymillió? Van rá valami kalkuláció?
Egyébként úgy tűnik, semmibe vesz téged, hogy ezt nem beszélte meg veled, még akkor is, ha ez az ő pénze, mert a lyukas tető meg felettetek mindkettőtök gondja. 300 ezerért meg szerintem csak roncsot lehet venni, nem kocsit..
Kedves kérdező...
Nemrég cseréltettük le a házon a cserepeket. A faanyag jó volt (szerencsére) és 1 mill. 450 ezer Ft-ot perkáltam ki az új tetőért. Az a 300 ezer Ft nem sokat segített volna a tetőtökön.
Kicsit írhattál volna bővebben is, mindent úgy kell belőled egyesével kiszedni :D
SZóval mit mond a párod, honnan lesz pénz a lyukas tetőre?
Lényegtelen, hogy kinek a fiáról van szó és egy normális párkapcsolatban nincs enyém-tied pénz se. Egyértelműen hibát követett el a párod, hogy egy ekkora volumenű kiadást egyedül döntött el. Még akkor is hiba lett volna, ha ez adott esetben nagyon fontos dologra ment volna el, de így, hogy egy luxusterméket vásárolt belőle...
Valami nem stimmelhet a kapcsolatotokban ha a párod önállóan dönt fontos ügyekben, ha nem hajlandó veled beszélgetni arról amiről te akarsz. Sürgősen drasztikus lépést kell tenni, különben úgy értékeli, hogy ő mindent megtehet és akkor a jövőben meg is fog pofátlanul tenni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!