Ez most mit jelent? Én felháborodtam nagyon.
Egyik nap a párom anyjánál voltunk vidéken és előjött az allergiám. Elkezdtem hapcizni sokat egymás után, ahogy szoktam, ha poros vagy ilyen gazos helyen vagyok - egyébként városban semmi bajom, nem jön elő. Erre megszólalt, hogy: van valami betegséged? Én így nézek... és csóválom a fejem, erre megint hapciztam vagy kettőt.
Ő: Mert akkor nem kerülhetsz be a családba!
Mondom, allergiás vagyok...
Ő: De nincs valami genetikai betegséged?
Én: ALLERGIÁM VAN, ÉS EZ NÉPBETEGSÉG, NINCS SEMMI MÁS BAJOM.
Eléggé kiakadtam, mert mire fel mond ilyet... És ha lenne is?? Mi köze lenne hozzá? Ő meg cukorbeteg, meg ezer féle baja van, azok meg rosszabbak... Még egy ilyen, és nem tudom, mit fogok csinálni...
Véleményem szerint az anyósnak nem sok beleszólása van abba, hogy a fia kit vegyen el. Azért sajnálom szegényt ha azt hiszi,majd ő dönti el,ki kerül be a családba.
Egyszerű,ne menj el hozzá többet.Nem vagy köteles a rosszindulatúságát hallgatni.
A párom nem szólt semmit...
Még nem hoztam neki szóba, de meg fogom mondani neki, hogy állítsa le az anyját... Amúgy az eddig barátnőit is konkrétan utálta az anyja... Egyikkel pl az volt a baja, mert túl vékony (!) volt...
Kérdező!
"Ő: Mert akkor nem kerülhetsz be a családba!"
Én a helyedben csak visszaszóltam volna, hogy "azt nem te fogod eldönteni, szerencsére..." - már csak hogy egyfelől lásd, a párod melletted áll-e, másfelől meg az anyós pajti időben rájöjjön, miben nincs szava...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!