Lakásfelújítás alatt állunk, erre a párom vett a fiának egy 300000 forintos kocsit. Nagyon felháborodtam a dolgon és nem azért mert irígy vagyok, hanem azért mert másra is költhettük volna azt a pénzt. Most mit tegyek?
"Az igaz, hogy az ő pénze"
Akkor mi a gond?!?!?!
Ok, akkor mostmár tudjuk, az ő pénze (és az ő fia).
Maradt a kérdés második fele: Maradt elég pénz a konyha és a tető felújítására az ő pénzéből?
Nem tekint egyenrangú félnek, ha nem beszél meg veled egy ekkora horderejű kiadást. A tető fontosabb lett volna, mert a beázás további kárt okoz a ház állapotában.
Neki az volt a fontos, hogy a fia s.egge alá kocsit toljon. Én nem hiszem, hogy irigy lennél.
Inkább gondolkozz el, van-e jövője ennek a kapcsolatnak. Ez már nem az a kategória, hogy télikabát kell a gyereknek.
"másra is költhettük volna azt a pénzt"
Erről saját példám jutott eszembe. Kétszobás lakás után kellett nagyobb lakás, mert jött második gyerek. Nagyobb lakást fel kellett újítani. Most kellene egy min. 4 szobás ház (elvileg már megvan), mert anyukám beteges, nyugdíjas, hozzánk költözhetne. Aztán a házra fog kelleni a pénz. Majd fog kelleni új mosógép, aztán jó lenne egy mosogatógép is. Aztán iskolás lesz a baba, arra kell majd a pénz. Fog kelleni majd egy új autó, mert addigra lerobban, ami most van. Majd főiskolás lesz a lányom, aztán férjhez fog menni. Középiskolás lesz a fiam, arra kell a pénz. Megnősül, arra is kell pénz. Aztán az unokákra fog kelleni a pénz. Ott tartok, hogy lassan nyugdíjas leszek, és MINDIG valami másra is költhetjük a pénzt, mindig van helye.
Ne vegyétek rossz néven, de ilyen alapon az a szegény fiú sose kapna semmit az apjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!