Milyen gyakran gondolkodtok azon, hogy megcsalnátok a párotokat, és mennyire nehéz megállnotok, hogy ne tegyétek meg?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. 32/N2013. okt. 12. 21:38
31/38 anonim válasza:
Biztos furcsa, de én SZERETEM a párom, így sosem jutott eszembe, maximum amikor ő mondta régebben, még a kapcsolatunk elején: "Ha ugy érzed meg akarsz csalni, tedd meg, derüljön ki most, ne évek mulva!", ekkor is csak annyira jutott eszembe, hogy "mit veszithetnék?!" és el is mult az érzés.
32/38 anonim válasza:
Itt kétfajta válaszokat adtak a hölgyek:
Az egyikben hazudoznak a nők a saját hűségükről,
a másikakban meg nem mondanak igazat!!
33/38 anonim válasza:
Kedves 57 %-os!
Téged eddig minden nőd megcsalt?
Szerinted ez csak és kizárólag az ó hibájuk volt?
Nem gondolod, hogy veled is súlyos problémák lehetnek, ha mindenki félrejárt melletted?
Anyukád is csalta apádat?
Milyen traumák értek téged a nők részéről, hogy ennyire nem tartod őket semmire sem?
34/38 anonim válasza:
Kedves 70%-os!
Látom, hogy te sem vagy 100-as!!!
35/38 anonim válasza:
Miért ne lenne 100-as ... ? Hihetetlen számodra ,hogy létezi hűség ?
37/38 anonim válasza:
57 %-os honnan veszed, hogy minden nő hazudik?? Talán ennyire csalódtál? Igen is van hűség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!