Milyen gyakran gondolkodtok azon, hogy megcsalnátok a párotokat, és mennyire nehéz megállnotok, hogy ne tegyétek meg?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. 32/N2013. okt. 12. 21:38
11/38 A kérdező kommentje:
Egyedülálló vagyok.
Csak van egy apuka akivel szoktam dumálgatni mindenféléről, meg filmekről is, és többször megjegyezte már, hogy ez meg az a nő milyen jól néz ki stb...
Persze hozzáteszi, hogy a feleségének ezt inkább ne említsem.
2013. okt. 12. 21:50
12/38 anonim válasza:
Mekkora kamugépek vagytok, öröm nézni:)
13/38 anonim válasza:
Én azt hittem az a normális, ha nem gondol ilyeneket az ember. Én mindenesetre sosem gondoltam. Lehet, hogy nem csak akkor van megcsalás ha nem szeretjük a másikat, de mindenki más. Én speciel sosem éreztem vágyat random férfiak iránt, csak az iránt akibe szerelmes vagyok. Ha meg nem a páromba vagyok, akkor nem maradok vele.
N
14/38 Pendulum92 válasza:
Azok csak áltatják magukat, akik bemesélik maguknak, hogy ők attól még szeretik a párjukat, mert megcsalták.
15/38 anonim válasza:
Én szeretem a páromat, nem akarnám valójában megcsalni, de sokat fantáziálok arról, hogy mással vagyok. Nem vagyok egy monogám típus de már több mint 10 éve tartom a hűséget. A képzeletem játszik csak. Megállni könnyű hogy ne lépjek tovább, mert ennyi pont elég. 31/N
16/38 anonim válasza:
átfutni átdutott az agyamon,magányomba,de soha nem tenném meg.ilyen helyzetbe sem kerültem még.inkább szakítanék vele mintsem megcsaljam.jóember,nem érdemelné meg
17/38 FIVESTAR válasza:
Minen nap gondolkodom ezen..:D
18/38 FIVESTAR válasza:
de komolyan..:D minden nőt megnézek...16/F
19/38 A kérdező kommentje:
:D 16/F, ebben a korban még ne is gondolkodj kapcsolatban.
2013. okt. 12. 21:56
20/38 anonim válasza:
amikor közli a munkahelyen a kolleganőd, h tegnap borotválta le, és tangát húzott ma fel, meg direkt leejt előtted dolgokat, h miniszoknyában előrehajolva felvegye, akkor el kell gondolkodni, pár dolgon...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!