Hogyan gondolkodtok erről a meglátásomról?
van olyan nő aki ezt az örömöt nem kaphatja meg.
Pl. ha valaki a végletekig hajszolja a karriert.
És hát azzal nem mondtál újat, hogy az emberek jól érezzék magukat mikor együtt vannak. Akkor mi értelme?
Sok nő van, aki nem kapja meg.
Vagy ha megkapja, akkor abban nincs sok öröme.
18 évesen még én is abban reménykedtem, amiben most te. (Igaz, én megtaláltam az igazit, de sok szingli barátnőm van 30, sőt 40 felett is.)
"Én úgy látom, hogy ma a nők sokkal igényesebbek magukkal szemben, mint a férfiak. Külsőleg,"
Ez eddig igaz is...
De attól hogy szép az ágyad mert divatos, még alhatsz rosszul rajta ha betonból van.
Kicsit kevesebb külsőség, kicsit több belsőség és 100% biztos hogy meg lessz az akivel lehet örömteli, vidám és boldog élete.
Persze előbb rá kell jönni, ami azzal jár hogy felpróbál 50-100 pasit akik kívül szépek belül meg semmi értéke nincs. És ha a tanulási folyamat sokáig tart akkor ez tényleg eltart 10-30 évig.
Persze van aki kifogja a kivételest, ami 1000-ből 1. De ebben bízni...
Van aki gyorsan tanul.
Persze a pasik is hibásak, elmehetnének tréningekre ami növeli az önbizalmukat, mert a nőknek dominásns pasi kell. Akkor már nem számít a kinézet, de ezt meg nem tanítják sehol. Akinek olyan a papája az átveszi tőle, a többi meg ráfogja arra hogy ő csúnya, kevés a pénze, minden nő k...a ... Pedig csak nekik kellene fejlődni.
Sajnos nálunk csak felesleges idiótaságokat tanítanak az iskolában, azt amit szükséges tudni egy harmonikus, boldog élethez azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!