Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan gondolkodtok erről a...

Hogyan gondolkodtok erről a meglátásomról?

Figyelt kérdés
Úgy érzem bárhogy is nézzen ki egy nő,legyen szép,csúnya,vagy belső tulajdonságilag okos esetleg buta lényegében nem ez a fontos hanem hogy a két fél kiegészítse egymást,hogy jól érezzék magukat mikor együtt vannak. Én úgy gondolom egy nő találhat magának egy olyan férfit aki idővel eljegyzi,elveszi feleségül és családot alapíthatnak. Nincs olyan nő aki ezt az örömöt előbb vagy utóbb az élettől nem kaphatná meg.
2013. ápr. 4. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:

van olyan nő aki ezt az örömöt nem kaphatja meg.

Pl. ha valaki a végletekig hajszolja a karriert.

És hát azzal nem mondtál újat, hogy az emberek jól érezzék magukat mikor együtt vannak. Akkor mi értelme?

2013. ápr. 4. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Sok nő van, aki nem kapja meg.

Vagy ha megkapja, akkor abban nincs sok öröme.

18 évesen még én is abban reménykedtem, amiben most te. (Igaz, én megtaláltam az igazit, de sok szingli barátnőm van 30, sőt 40 felett is.)

2013. ápr. 4. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Meglátásodból az derül ki, hogy te úgy véled (nyilván sok más nőhöz hasonlóan), hogy az élet egyetlen célja a férjvadászat, férjfogás. Viszont más nők nem így vélekednek. Lehet valaki boldog zsákmány nélkül is. Függetlenül attól, hogy csúnya vagy szép, okos vagy buta.
2013. ápr. 4. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Sokan nem hajlandók kompromisszumot kötni, pedig ahhoz, hogy kapjunk, adni is kell. Esetleg feladni bizonyos dolgokat. Aki egyedül marad, idősebb korára érti csak meg, hogy lehet, hogy máshogy kellett volna választania.
2013. ápr. 4. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Én úgy látom, hogy ma a nők sokkal igényesebbek magukkal szemben, mint a férfiak. Külsőleg, műveltségben mindenképpen. Ezért a jeleskedő nők közül sokan csak azon az áron kapnak társat maguk mellé (akivel kiegészíthetik egymást), hogy jelentősen leadják az igényüket. Ezzel viszont pont az a tétel nem teljesül, hogy jól érezze magát a bőrében a másik társaságában.
2013. ápr. 8. 11:44
 6/6 Shaddark ***** válasza:

"Én úgy látom, hogy ma a nők sokkal igényesebbek magukkal szemben, mint a férfiak. Külsőleg,"

Ez eddig igaz is...

De attól hogy szép az ágyad mert divatos, még alhatsz rosszul rajta ha betonból van.

Kicsit kevesebb külsőség, kicsit több belsőség és 100% biztos hogy meg lessz az akivel lehet örömteli, vidám és boldog élete.

Persze előbb rá kell jönni, ami azzal jár hogy felpróbál 50-100 pasit akik kívül szépek belül meg semmi értéke nincs. És ha a tanulási folyamat sokáig tart akkor ez tényleg eltart 10-30 évig.

Persze van aki kifogja a kivételest, ami 1000-ből 1. De ebben bízni...

Van aki gyorsan tanul.

Persze a pasik is hibásak, elmehetnének tréningekre ami növeli az önbizalmukat, mert a nőknek dominásns pasi kell. Akkor már nem számít a kinézet, de ezt meg nem tanítják sehol. Akinek olyan a papája az átveszi tőle, a többi meg ráfogja arra hogy ő csúnya, kevés a pénze, minden nő k...a ... Pedig csak nekik kellene fejlődni.

Sajnos nálunk csak felesleges idiótaságokat tanítanak az iskolában, azt amit szükséges tudni egy harmonikus, boldog élethez azt nem.

2013. ápr. 9. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!