Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem féltek attol, hogy ha...

Nem féltek attol, hogy ha elváltok, a környezetetek megbélyegez, lenéz titeket?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 21:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És ha gyerek is van? Őt sem bélyegzik meg a társai? Ő hogyan tudja ezt átvészelni, főleg az elején? Mit tud mondani a kérdezősködőknek?
2013. okt. 11. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül a gyereked osztálytársai között. Ha jól számolsz, akkor az elvált szülők gyerekei lesznek többségben:-)
2013. okt. 11. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Sehol sem tapasztaltam ilyet. A legtöbb gyereknek van féltestvére a szülők korábbi házasságából, vagy az ő szülei elváltak.

Amikor én váltam, több anyuka odajött hozzám, hogy de jó nekem, mert ők is válnának, csak egyedül a gyerekekkel nem tudnának megélni...

2013. okt. 11. 23:06
 14/17 anonim ***** válasza:
??? Most komolyan az a kérdés, hogy azért ne lépjek ki egy sz.r kapcsolatból, mert csúnyákat fognak mondani a hátam mögött? Könyörgöm, ők élték át azt a sok trutyit? ... A gyereknek is nyugalomban, békében lesz a legjobb. El kell mondani nekik a saját szintjük, hogy anya és apa miért nem szeretik már egymást, miért költöztek el, bármikor láthatja apát is, mert ő is ugyanúgy szereti, mint anya, stbstb. Nem kell félni a kérdésektől. Nyilván belecsöppent egy xx ténybe, egy xx változásba, ami igenis rá is tartozik.
2013. okt. 11. 23:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Bár nem készülök elválni, de ha arra kerülne a sor, az érdekelne legkevésbé, ki mit gondol. Sosem voltam az a típus, aki azon rágódik, mit gondolnak róla mások. Elég megosztó személyiség vagyok, vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon utálnak az emberek, az a tapasztalatom, de soha nem érdekelt, hogy ki mit gondol, mond rólam, pláne, ha az negatív. Jobban szeretem az életemet annál, mint hogy azzal töltsem a napjaim, hogy másoknak próbáljak megfelelni, ezzel elrontva a saját napjaimat.
2013. okt. 12. 02:10
 16/17 anonim ***** válasza:
A fő kérdés az, hogy mi a borzalmasabb számodra? A házasságod, vagy a válás körüli hercehurca? Eszerint kell dönteni. Persze ezek csak a fő kérdések, mert a válás utáni létre is gondolni kell. Költözés, megélhetés, újabb társ (általában keresnek) stb. Nem mondom, hogy egyszerű matematika, mert ez túl soktényezős "feladat":-)
2013. okt. 13. 15:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Annak idején engem azért bélyegeztek meg, mert nem vagyok elvált. Amikor még szenvedtem a társkeresőkön nagyon sok hát férfinak nem nevezhető egyén azon akadt ki, hogy miért nem vagyok elvált és miért nincs gyerekem.

Az egyedülállókat sokkal jobban támadják szerintem mint az elváltakat.

2013. okt. 15. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!