Mikor, hány évesen jöttetek rá, hogy az élet nehéz?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 00:43
31/40 anonim válasza:
először 12 évesen kezdtem rájönni, amikor szüleim váltak, hogy az élet nem is olyan mesebeli, mint, ahogy azt előtte képzeltem.
De leginkább most, 14 évesen tudatosult bennem a pályaválasztás során és egy szerelmi csalódás is benne volt :)
32/40 anonim válasza:
Általános iskolában kezdődött és pokoli volt. 8 évig durván kiközösítettek, akkor hagyott el az akkori legjobb barátnőm, akkor váltak a szüleim....
33/40 anonim válasza:
Általános iskola ~4. osztályában, amikor feltűnt, hogy a a többieket nem veri az anyukája folyamatosan mint engem..
34/40 anonim válasza:
6 évesen.Kb. 7 éves koromban pedig arra is rá jöttem, hogy jó másoknak, mert őket szeretik a szüleik. 11/L
36/40 anonim válasza:
Amikor elvaltak a szuleim.. 11eves voltam, most vagyok 18. Azota sem jott 'rendbe' az eletem..
38/40 anonim válasza:
kb. 20 évesen, amikor az expárom "bebörtönzött". szerencsére azóta megszöktem. minden happy, de nehéz. marhára
39/40 anonim válasza:
34... miből gondolod hogy nem szeretnek A szüleid?
40/40 anonim válasza:
15 évesen amikor meghalt a testvérem és láttam a szüleimet belebetegedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!