Mit tegyek, hogy a párom kint cigizzen? Hiábaa mondom neki, hogy menjen ki mert büdös a lakás azt mondja nem fog kimenni a saját házából. Teregetni sem tudok mert csupa cigiszagú lesz a ruha. Mit csináljak?
Sziaa!
Szerintem a minimum hog hiaba az o haza tiszteletben tartja a keresedet! Nem bajarono vagy, hanem elettars! Te is biztos teszel olyat amit nem szeretnel de miatta megteszed! Vegye a faradtsagot es huzzon ki cigizni! Mindennek budos dolognak meg van a helye! Te se a szoba kozepen sz.rsz mert ott esik jol...
En dohanyoztam 12 evig! De ekkora paraszt sose voltam mivell Parom nem dohanyzott!
#15, az mióta elvárás, hogy valaki ne dohányozzon a saját lakásában? Ja, hogy az a TE elvárásod? Az enyém meg az, hogy valaki, ha valamit elvár, akkor jó előre szóljon, hogy annak figyelembe vételével dönthessek, ne állítson kényszerhelyzetbe, felnőtt ember vagyok, kezeljen is úgy, ne akarjon nevelni, terelgetni...
Egyes nőknek arról a jellemző attitúdjéról, hogy bezsákmányolják maguknak a genetikailag megfelelőnek látszó hímet, majd miután megvan, megpróbálják átnevelni, terelgetni, nyesegetni "apának valónak", eltiltják a hobbyjától, korlátozzák a szenvedélyeit, stb... meg az a véleményem, hogy össze kell csomagolni az illető cuccát, kitenni a kapu elé, oszt onnan majd papolhat kedvére, hogy szerinte mi a "normális" meg mi a "nem normális"... ugyanis az ilyen nő nem egyenrangú TÁRSAT keres valójában, hanem ideális spermadonort és eltartót a saját babóka-projektjéhez... sok szerencsétlen férfi arra szúr rá, azzal cseszi el az életét jóvátehetetlenül, hogy nem veszi észre az efféle intő jeleket.
Ha a nő nem előre, a kapcsolat elején szól, hogy őt ez meg az zavarja, hanem birtokon belülre kerülvén indít támadást motorozás, ejtóernyőzés, dohányzás... stb... ellen, akkor TÉLAK, mert annak nem én kellek olyannak, amilyen vagyok, hanem az örökítőanyagom meg a pénztárcám. Csá, jöhet a következő aspiráns, hátha az egyenrangú kapcsolatban gondolkodik és nem nevelni, betörni akar...
Ha előre szól, az más káposzta, az tisztességes, akkor jön a kompromisszum.
Bocs már utolsó. Ha valaki előtte nem élt együtt az illetővel csak egy ötlettől vezérelve költözött össze a párjával az honnan tudhatja, hogy bent cigizik? Sehonnan.
Gondolkozz ember! Tudod "Gondolkozom tehát vagyok!"
Az meg mitől megváltoztatás, hogy megkéri arra a párját, hogy ne dohányozzon bent? Semennyire!
Csak kultúrált emberek megtudják beszélni a dolgokat és ha valakinek fontos a párja akkor metudja tenni ezt az apróságot. A kérdező nem azt kérte, hogy ne dohányozzon, hanem, hogy azt kint tegye meg!
Párom intelligens annyira, hogy nem fog bent rágyújtani, mikor én nem dohányzom, meg meglepődnél vannak olyan dohányosok akik nem akarják bent szagulni a füstöt!!
"Bocs már utolsó. Ha valaki előtte nem élt együtt az illetővel csak egy ötlettől vezérelve költözött össze a párjával az honnan tudhatja, hogy bent cigizik? Sehonnan. " - értem. Szóval ez egy olyan kapcsolat, ahol az emberhez nem "feljön" először a párja, majd néhány, több, vagy sok alkalom után odaköltözik, hanem elsőre a bőröndjeivel jelenik meg ott, ahol még soha sem járt... hát ja, biztosan volt már ilyen is a világtörténelemben... de lássuk be, ez egyfelől inkább fehér holló mint általános, másfelől az ekkora őrült nagy szerelmet nem fogja zavarni némi cigifüst... az esetek 99%-ban meg együtt töltött éjszakák, napok, hétvégék előzik meg a költözést, nem??? (az 1% meg kb, ha a költöző menekül a szülői házból, vagy nincs hova mennie, nos az végképp nem érzelmekről meg kompromisszumokról szokott szólni)
Gondolkozz ember! Tudod "Gondolkozom tehát vagyok!" - ahogy mondád:)))
"Az meg mitől megváltoztatás, hogy megkéri arra a párját, hogy ne dohányozzon bent? Semennyire!" - ezt az illető maga dönti el ugye, én se tudom kitalálni, hogy számodra mi lenne nagy változás, és mi semekkora... ezt csak te tudod.
"meglepődnél vannak olyan dohányosok akik nem akarják bent szagulni a füstöt!!" - ugyan, miért lepődnék meg? Tudom, hogy vannak ilyenek, és eszembe sem jut elvárni tőlük, hogy ezentúl a szobájukba szívják mert "szerintem az a normális", nem akarom megváltoztatni őket, nem akarok erőszakot tenni rajtuk, nem akarom rájuk tukmálni a saját normáimat - mert tudom mi az, hogy tisztelet a másik emberi lény szabadsága irányába.
Az én párom és az egész családja benn dohányzik a lakásukban, de a párom szó nélkül kiment amikor eljött hozzánk, és később is megbeszéltük, hogy nem bagózik bent. Ez a szeretet egyik kifejezése, figyelembe veszi azt, hogy én nem dohányzom és nem is szeretem a bagó szagát.
Amúgy hiába nem a cigifüstben szárítod a ruhákat a szekrényben sajnos ugyan olyan büdösek lesznek, mert a füst beszivárog a szekrény résein, és beleivódik a ruhákba. Egy bőröndnyi ruhám volt náluk és amikor hazavittem őket mindet ki kellett mosnom mert rettenetesen büdösek voltak, pedig a szekrény voltak tisztán. Valamint nekem is olyan szagom volt mint egy bagósnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!