Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és terhes ha...

15 éves vagyok és terhes ha megakarom tartani akkor anyám beleszólhat vagy dönthet helyettem? A barátomat eltilthatja tőlem vagy feljelentheti?

Figyelt kérdés

3hónap múlva leszek 16 éves

és a babát elvetetni vagy örökbe adni nem akarom

a háttér megvan a kisbabához,tudom hogy nagy felelősség,de magántanuló lennék vagy estin leraknám a sulit ti mit ajánlotok?

2013. okt. 7. 22:14
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

én a kérdező vagyok.

a 16 os kommentre csak annyit hogy igen van annyi intelligenciánk hogy védekezzünk.

különben nem értem miért az az első hogy a szüleimre vagy a barátom szüleire támaszkodnék(nánk) tehát ez magas..

igazából nem is értem namind1

lényeg hogy mint utolag kiderült nem vagyok terhes.

2013. okt. 16. 21:35
 42/45 anonim ***** válasza:
79%
Hálát adhatsz érte a jó Istennek !!!! ... :)
2013. okt. 24. 06:13
 43/45 anonim ***** válasza:
44%

" 16 os kommentre csak annyit hogy igen van annyi intelligenciánk hogy védekezzünk." Aha, azért érdekel hogy megtarthatod-e önellátásra képteleül a porontyodat.

"különben nem értem miért az az első hogy a szüleimre vagy a barátom szüleire támaszkodnék" Várj, kitalálom: évek óta dolgozol, van egy stabil háttered, és el tudod tartani a gyereket akkor is ha a csávódnak mégse kellesz. Ja, nem....

2022. ápr. 23. 10:51
 44/45 anonim ***** válasza:
Fordítsuk meg a kérdést? egy anya, köteles eltartani a 15 éves lánya gyerekét? Köteles eltűrni hogy a nyakára szüljön?
2022. ápr. 23. 13:01
 45/45 anonim ***** válasza:
#44 Nem, továbbra is csak a saját gyerekét köteles eltartani.
2022. ápr. 25. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!