15 éves vagyok és terhes ha megakarom tartani akkor anyám beleszólhat vagy dönthet helyettem? A barátomat eltilthatja tőlem vagy feljelentheti?
3hónap múlva leszek 16 éves
és a babát elvetetni vagy örökbe adni nem akarom
a háttér megvan a kisbabához,tudom hogy nagy felelősség,de magántanuló lennék vagy estin leraknám a sulit ti mit ajánlotok?
Sziasztok!
én a kérdező vagyok.
a 16 os kommentre csak annyit hogy igen van annyi intelligenciánk hogy védekezzünk.
különben nem értem miért az az első hogy a szüleimre vagy a barátom szüleire támaszkodnék(nánk) tehát ez magas..
igazából nem is értem namind1
lényeg hogy mint utolag kiderült nem vagyok terhes.
" 16 os kommentre csak annyit hogy igen van annyi intelligenciánk hogy védekezzünk." Aha, azért érdekel hogy megtarthatod-e önellátásra képteleül a porontyodat.
"különben nem értem miért az az első hogy a szüleimre vagy a barátom szüleire támaszkodnék" Várj, kitalálom: évek óta dolgozol, van egy stabil háttered, és el tudod tartani a gyereket akkor is ha a csávódnak mégse kellesz. Ja, nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!