Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hétköznap más se engedné el a...

Hétköznap más se engedné el a párját sörözni, ugye?

Figyelt kérdés
Tegnap szólt a kedvesem, hogy elmenne sörözni, mit szólnék hozzá. Mivel ma reggel ment dolgozni (6kor kelt), azt mondtam szó sem lehet róla. Hárpia lennék? Nem akarom, hogy kirúgják, mert másnaposan megy dolgozni.
2009. nov. 9. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:

15:24-nek:

Elgurult a gyógyszered.

A kérdező válaszaiból sokminden kiderül ám, nemcsak írni kellene, hanem olvasni is.

2009. nov. 9. 15:40
 72/82 A kérdező kommentje:
Én akkor sem érzem magam sem HP-nak, sem hárpiának. Törődöm a férjemmel, szeretem őt, és mindent megteszek, hogy megóvjam őt.
2009. nov. 9. 15:42
 73/82 anonim ***** válasza:
74%

Vajon a "hárpiázó" hozzászólók között is vannak "papucsfeleségek"? :)

Férjed lemegy sörözni, hazamegy totál beb*szva. Felnyalábolod, lefekteted, hányását összetakarítod, reggel megpróbálod kirugdosni az ágyból, mivel a jóember 6-ra (!!) megy dolgozni. Ja és persze megértően mosolyogsz, mint a kisangyal. Na ne röhögtessetek már.

A kérdező nem mondta, hogy hétvégén pl. nem mehet el a férje sehova. Hétköznap szerintem SE menjen sehova. Ráadásul a férje beismerte, hogy tényleg igaza volt az asszonynak.

2009. nov. 9. 15:45
 74/82 A kérdező kommentje:
Nem 6ra megy, hanem 7re. (Mivel délben van egy órás ebédszünete). Sokszor van, hogy autóba kell ülnie, papírmunkát intéz, ha valamit elír, elszámol, ki kell fizetnie a keletkezett kárt. (Aminek az alsó határa 25 ezer).
2009. nov. 9. 15:48
 75/82 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik mellém álltak, akik szerint hárpia vagyok, hát azt kívánom, sose legyen munkanélküli a férjetek. Főleg, mikor válság van.
2009. nov. 9. 15:49
 76/82 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem fogadod el azokat a válaszokat,amik neked nem tetszenek,akkor mi a lóf*zért írod ki a kérdést.Ha csak egy válasz neked a kielégítő.B*szki milyen primitív emberek vannak.
2009. nov. 9. 18:11
 77/82 anonim ***** válasza:
Basszus, mint a muterom..... Remélem nem az vagy.... Szívesen megnézném oldalról, hogy az ilyen házisárkányok hogy nézhetnek ki... Szerencsétlen férfi az anyját vette el....
2009. nov. 9. 18:53
 78/82 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy csak egyféle válasz a jó.
2009. nov. 9. 19:06
 79/82 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem volt értelme kérdést kiírni, ha nem vagy hajlandó elfogadni azokat a válaszokat amik nem tetszenek. Mi objektíven szólunk hozzá, s te is így kéne kicsit nézd a dolgokat!!!
2009. nov. 9. 19:16
 80/82 anonim ***** válasza:
Nagyon kapós kérdés volt, úgyhogy igen volt értelme kiírni a kérdést! Már csak azért is, mert amire 56 válasz jön az már kuriózum! Hi-Hi-Hi! ;o)
2009. nov. 9. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!