Hétköznap más se engedné el a párját sörözni, ugye?
Madarat tolláról embert barátjáról
Jól beválasztottál, gratulálok
Én a kérdező "párjára állnék", pedig én is egy férj vagyok.
Írta, hogy a sörözés a párjánál = a berúgással. Szerintem a férj is belátta, hogy a nejének igaza van, ha van esze.
Miért lenne primitív?? Az együttélésnek egyébként is vannak "szabályai".
Mondjuk nekem eszembe sem jutna elmenni hétköznap sörözni.
Üdvözöllek a körünkben, kedves jósnő!
Jajj, azt jósolod nekem, hogy meg fog csalni a férjem? Úristen. Ezt a kristálygömbödből olvastad ki? Vagy a kártya lapjaiból? Pff....:D
Ha meg akarna csalni, már megtette volna.
Az a megcsalós válasz adó szerintem csak arra akrt kijukadni, hogy ha a férjed nem örül annak, ha te bele szólsz abba, hogy mit csináljon, még ha neked is van igaza, akkor ebből egy idő mulva elege lesz é más nőt keres aki elfogadja olyannak amilyen.Bár tény, hogy ha nem okos a párod, akkor simán magukkal húzhatják a haverok. Bár te ismered a férjed, hogy mit szeretsz benne,de azért elég kockázatosan választottál.
Bár minden ember más, szóval csak okosan. Szerintem üljetek le beszélgetni és mondd el neki mitől félsz, ő is mondja el az ő véleményét és akkor majd kialakul és hát ha belátja, hogy nem tesz jót senkinek ha ő elkocsmázza a pénzét és az eszét.
14:05 vagyok.
csak egy kérdés: a férjed belátta, hogy igazad van? vagy mi leet a "végkifejlet"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!