Hétköznap más se engedné el a párját sörözni, ugye?

Ez az életformátoktól függ. Ha nálatok ez működőképes, hogy ilyen módon korlátozzátok egymás mozgásterét, vagy esetleg szükség is van a korlátozásokra, mert gyenge jellem a másik, akkor nincs vele gond, sok szerencsét hozzá a jövőben is.
Én viszont soha nem élnék olyan férfival, akinek meg lehet (vagy ami még rosszabb, meg kell) mondani, hogy mit tehet, mit nem és nem magától tudja, hol a határ, mi a normális viselkedés. Igen, az én szememben az ilyen nő hárpia, őrmester, az ezt eltűrő/kiérdemlő férfi pedig a szememben nem férfi.

NEM OLVASTAM EL A HOZZÁSZÓLÁSOKAT.
De már meg ne haragudj mi az hogy ELENGEDNI A MÁSIKAT??? Meg hogy "szó se lehet róla"?? Úgy látszik, az ember ha kikerül a családi otthonból, sajnos nem szűnik meg az hogy anyuci megmondja mehet e az illető ide vagy oda, elhagyja az anyját, és összeköltözik egy másikkal....
Széggyeld magad....

Örülök, hogy mások elengednék a párjukat vasárnap este sörözni, hogy LERÉSZEGEDJEN.
Gratulálok hozzá!

Na igen az más dolog, ha a párod nem tudja hol a határ. Nekem is van egy két ilyen ismerősöm.
Én elengedem párom minden szó nélkül, hisz tudom, 2-3 sörnél nem jut tovább, nagyon jól bírja a piát, és tudja, hogy kötelességei vannak.

Kedves kérdező
MI a fenéért pattogsz? Miért beszélsz ilyen lekezelően velünk?
1. Ne kérdezz ha nem bírod elviselni az olyan válaszokat amit nem szeretnél hallani
2. Honnan kéne tudnunk hogy egy alkoholistával élsz együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!