Hétköznap más se engedné el a párját sörözni, ugye?
Primitív ember vagyok? Ja, ha nem szeretném, hogy a párom elveszítse a munkahelyét, akkor tényleg "primitív" vagyok.
Van aki 3-4 sörtől is berúg.
Azért örülök, hogy mindenki mintaházasságban él, ahol a nő és a férfi egyenjogú. Vagy ahol a nő a papucs, nem a férfi.
Az én párom is elmegy néha úgy, hogy másnap meló van, de ez nagyon ritkán fordul elő. Amúgy egyátalán nem iszik, csak alkalmakkor, szóval nem kell neki sok és kész van. Most mit tegyek? Üvöltsem le a fejét? Csak a vita van belőle, úgyis elmegy. Inkább kezelésbe veszem, ha hazaér, adok neki kaját, vizet, aztán meg vödröt, ha úgy áll a dolog. Hogy másnap meg kész van, mint a mateklecke... hát sorry. Ez már az ő baja.
Azt hiszem elég nagyfiúk már, hogy eldöntsék mit akarnak. Ha sűrűn beleszólsz az életébe, úgy érzi majd anyáskodni akarsz felette, utasítgatod, irányítod, néhány hónap és azzal a kérdéssel jössz majd fel az oldalra, hogy mit tegyek, megcsal a párom...Inkább te is hívj fel egy barátnőt és menjetek moziba vagy kávézni:-)
Fogalmazhatunk úgy is, hogy hárpia vagy, de inkább a párod papucsférj. Bár mindkettő elfogadható:D
És tényleg, mióta hétköznap a vasárnap???
Valószínűleg az "elengedném" és a "szó sem lehet róla" nem azt jelenti, hogy ő kisdiákként elkéretőzik, én meg azt mondom nem, és hozzábilincselem a radiátorhoz.
A hétfő hétköznap, és ma ment dolgozni.
"vasárnap mióta hétköznap?"
Mintha ez lenne a kérdésem lényege...pff:D
Nem szólok bele, de ha már közös háztartásban élünk, és megakadályozhatom, hogy kirúgják, meg fogom tenni.
Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy a beszélgetés után elment-e sörözni, vagy sem. Ergo, nem derül ki, hogy papucs-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!