Mit csináljak? ö vagy a gyerek barátostul? A 2 része nem is kérdés! De mit tegyek!
Van a barátom ( 46), vagyok én (41) 10 éve vagyunk együtt az én 2 gyerekemmel, ( neki is van 2) de nem nálunk laknak, most 19 éves a nagyobbik lányom, 1 éve jár a barátjával, 4 honapja folyamatosan itt van, tehát hétköznap este jön, és hétvégén folyamatosan itt van velünk, a párom, azt mondja ö nem tart el másik embert, 1 honapja folyik a dolog, ma már azt is mondta dec 31 ével költözik ha nem lépek, állitolag velem nincs baja, csak a gyerekekkel. Segitsetek mit csináljak !!
Nem tudok választani, ha a gyereket elküldöm, megy vele a lányo, de hova hát még tanulnak !!!
De párom meg én köztem másrol ssosem volt vita
Szerintem csak az nem tetszik neki, hogy az ő kis családi fészkébe most belemászott valaki, akit ő nem hívott oda. Hidd el, ez nekünk, fiúknak, férfiaknak néha nagyon zavaró tud lenni! Nekem is sok lenne, ha hasonló helyzetben minden áldott este és minden hétvégén a lakásomban lófrálna egy számomra idegen ember, és otthon nem viselkedhetnék szabadon, lazán, ahogy egyébként szeretnék.
Szerintem ezt közösen kell megoldanotok, amúgy teljesen érthető, hogy a párodnak ez sok. Meg kéne beszélni a lányoddal, és az ő barátjával, hogy nem lehetne-e, hogy néha a sráchoz menjenek, vagy valami ilyesmi.
Mindenesetre szerintem ezt a problémát meg lehet oldani anélkül is, hogy mindenáron választani kellene a lányod, és a párod között. Ha ne adj Isten ennyire eldurvulna a helyzet, akkor azt hiszem, neked is egyértelmű, hogy anyaként kit kell választani. De a leírásodból nekem úgy tűnik, azért még nem tartotok itt.
Fiatal vagyok még, de azért remélem segítettem :)
Én sem örülnék egy idegennek a saját otthonomban. Úgy gondolom, a gyerekek akkor éljenek együtt, ha már képesek az önálló életre, addig pedig randizgassanak, de semmiképp nem tartanám feladatomnak a gyerekem párjának eltartását. A helyedben én beszélnék a lányommal, hogy próbáljanak más formában találkozgatni, legyen az otthonotok újra csak a Tiétek.
Azzal is egyetértek, hogy ez a zsarolós forma nem éppen a legtisztességesebb formája a dolog kinyilvánításának, de valószínű, hogy eléggé tele lehet a hócipője ezzel a helyzettel. Annál is inkább, mivel úgy tűnik, erről őt senki nem kérdezte meg, amit pedig még az elején illett volna megtenni. Új szabályokat hozni nehezebb, mint a bevezetésnél megbeszélni, hogy ki mit tart elfogadhatónak.
Hát mind kettötöknek igaza van, én is bajba vagyok mert nem mászkálhatok mondjuk " pizsamába " vagy akárhogy a lakásba este, tehát igazat adok hogy mi házunk igen a miénk, de, !!! második válaszadoval is egyet értek, miért tartsuk el öt ??!!!!
csak itt most az a baj hogy, ha a fiut elküldöm , akkor megy a lányom is , két tüz között vagyok !! Mindketten tanulnak!!! A lányom most fog érettségizni, ja és remélhetöleg fel is veszik ( mert jo tanulo ) orvosira, a barát is csak tanul még, de valahol igaza van a páromnak, de akkor sem fogom kirakni a saját gyerekemet, de akkor meg elveszitem őt !!
Nem értetted meg,amit mondani akartak neked.Nem azt mondták,h rakd ki a pasit,csak beszéld meg a lányoddal,h mondjuk csak 2-3. nap aludjanak nálatok.Legyen 1-2 nap,amikor ő alszik a fiúnál,meg legyen 1-2 amikor nem alszanak együtt,mert szép meg jó meg fontos dolog a szerelem,de nem ebből áll az élet.Ez nem azt jelenti,hogy te a pasi ellen vagy,csak annyit,h nektek is van magánéletetek.Ő sem örülne,ha egész nap ott ülnétek a szobájában.Nem kell választási lehetőség elé állítani a lányod,de azt sem szabad hagyni,hogy egy 10 éve jólműködő kapcsolat rámenjen.Üljetek le,és őszintén beszéljétek meg vele a dolgot.Ne csak te őrlődj rajta,mert akkor meg kikészülsz idegileg.
Gondolom a srácnak is van családja.
Teljesen egyet értek ezzel a nem tart el dologgal.Épp elég nehéz manapság megélni,nemhogy még egy embert eltartsunk a két szép szeméért.
bocsi, de az nem a te problémád, hogy a fiú nincs jóban az anyjával.
lehet, hogy ezért a srácnak pótanyukára van szüksége?
kérdezd meg a lányodat, hogy szerinte az fair-e, ha ti tartjátok el a srácot.
ha meg annyira együtt akarnak lenni éjjel-nappal, akkor oldják meg anélkül, hogy ez más terhére menjen.
a "párodat" én raknám ki a helyedben. aki ilyen választás elé állítja a párját... ... zsaroló
a sráccal meg meg kell beszélni, hogy szálljon be a háztartásba (ösztöndíj, diákmunka)
ha a lanyodnak mondod, h a srac ne legyen ott minden nap es erre a csaj bedobja a hisztit, h akkor megy o is, akkor a lanyod elkenyeztetett pitsa mar bocs. mellesleg hova mennenek? nm dolgozik egyik sem, a srachoz mg gondolom nm mehetnek.
a masik eszrevetelem, h gyerekek nagyon meg. azt hiszik, h odakoltozik hozzatok es minden szep es jo, ez nm igy muxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!