Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a feleségemmel?

Mit tegyek a feleségemmel?

Figyelt kérdés
Egy éve élünk együtt,ezalatt 1x nem takarította ki rendesen a lakást,hiába mondom neki.Én is megcsinálom,de ez így szerintem nem jó.
2009. nov. 7. 22:04
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Szerintem az hiányzik,h megbecsüljön.Nem más.
2009. nov. 8. 15:56
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

És te meg egész nap a cipőboltban dolgozol???:-)

Bocs,ezt nem hagyhattam ki!

Nem olvastam el a válaszokat,de szerintem mindennek az alapja a komminukáció.Hogy elmondod,hogy te hogy látod a helyzetet,ő elmondja,neki mi a véleménye!Sajnos sok emberrel nem lehet intelligensen beszélgetni,de egy próbát megér...

2009. nov. 8. 18:31
 33/41 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nagyon szűkszavú vagy még mindig! Amíg nem adsz konkrétabb leírást, mi van nálatok, addig tényleg nehéz átlátni, mi lenne a legjobb lépés szerintünk!

Szóval: miért nem dolgozik a feleséged?

Anyuka mennyit segít be, mennyit van veletek?

Mit csinál meg a feleséged, és mivel nem vagy megelégedve? Konkrét példák nem ártanának!

Szereted őt?

Ha vázolod ezeket, akkor talán többet tudunk hozzászólni, így részünkről is csak találgatás az egész! Nyilván az lenne a legjobb, ha a feleséged oldaláról is meghallgatnánk a történetet, de ez pillanatnyilag nem adott.

Perpillanat megjegyzéseidből ítélve, nem tűnsz valami hajdenagyon elkötelezettnek feleséged iránt. Ezzel a hozzáállással hosszútávon neki tennél szívességet, ha elválnál tőle.

De valójában nem fikázni akarlak, lehet, hogy tényleg egy lusta dög a nejed, épp ezért, ha elárulnád, hogy megy ez nálatok, lehet, hogy tudnánk olyan választ adni, ami beleillik a te értékrendedbe is.

Én a magam részéről nem azért írkálok ide, mert fikázni akarok, hanem mert megpróbálok segíteni. Végülis erről szól ez az oldal.

Valamelyik korábbi voltam, már nem tudom hány órás...

2009. nov. 8. 20:02
 34/41 anonim ***** válasza:

Van egy olyan érzésem, hogy itt a "drága anyósnak" is benne van a keze csúnyán a dologban. Ha dolgozol, honnan tudod, hogy egész nap a TV előtt ül? Bekameráztad a lakást? Ha emiatt akarsz válni, akkor sztem ne is erőltessétek tovább a házasságot, mert ez nem szerelem. Egy fiatal párnak (még kemény 1 év után is) turbékolni kellene, nem pedig pocskondiázni és vádaskodni megalapozatlanul!!!!!!

Én nem nézem semmibe az ilyen férfiakat!

2009. nov. 8. 22:30
 35/41 anonim ***** válasza:

Te nem partner vagy, hanem a kákán is csomót kereső!

Nekem ez bűzlik... nem hiszem, hogy csak a feleség hibás!!!!!!

2009. nov. 8. 22:31
 36/41 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy ki a hibás... ha egy ilyen "jelentéktelen" problémát nem tudnak MEGBESZÉLNI egymással, akkor mindkettőnek jobb, ha inkább elengedik egymást!
2009. nov. 9. 08:35
 37/41 anonim válasza:

Az hiányzik, hogy megbecsüljön??? Szerintem te sem becsülöd tulzottan, én kiváncsi lennék, hogy a feleség mit szól hogy egy forumos oldalhoz fordulsz inkább mint ő hozzá. A másik ami érdekes. Többen is kérték, hogy írjál konkrétumot. Ha tényleg az asszonykával lenne baj, akkor már rég megírtad volna a tényeket.

22/l

2009. nov. 10. 22:09
 38/41 anonim ***** válasza:

Szerintem valjatok el! A birosagon pedig mond meg, hogy a valas oka: nem takarit rendesen a felesegem.

Nevetseges vagy, es onzo! Mit jelent, hogy nem becsul meg teged?

Szerintem nalatok mar elmultak a rozsaszin felhok, a nagy szerelem, es most elitek a szurke hetkoznapokat. De ne felejtsd el, ha elvalsz es jon a kovetkezo no, vele is elobb-utobb a szurke hetkoznapokat fogjatok elni. Nem ugy mukodik a hazassag, hogy nem jo, akkor valtunk. Jon az uj. Aztan mire nyugdijas leszel, 5-szor elvalt, 6 gyerekes ffi leszel. Csak, mert az asszony nem takarit RENDESEN.

2009. nov. 11. 00:59
 39/41 A kérdező kommentje:
Hát ha elválok az is én dolgom lesz.Nem leszek egy léhűtő cselédje,mehet amerre lát,nem tartom el a semmiért.De látom a válaszolók többsége sem különb,lusta elvarázsolt liba.
2009. nov. 17. 20:53
 40/41 anonim ***** válasza:
A ti házasságotok biztos "majdnem" szerelem volt! Valóban a te dolgod, csinálj, amit akarsz!
2009. nov. 18. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!