Mit tegyek a feleségemmel?
A házimunka CSAK akkor közös,ha mind a ketten dolgoznak.De ha a feleséged egész nap a TV előtt fekszik,akkor az ő kötelessége takarítani.Ne takaríts helyette! Miért fárasztaná magát a takarítással,ha tudja,hogy te úgyis megcsinálod.Add a kezébe a porszívót és a felmosórongyot,és állj mellette,amíg dolgozik.Tanítsd meg,hogy kell tisztességesen takarítani.Ha kell,akkor ötször mosasd fel vele a konyhát,amíg nem csinálja meg rendesenstb.De ne te csináld,hanem ő.
Ha viszont továbbra is csak a TV érdekli,vigyázz,hogy ne legyen baba,mert annak a gonodzása is a te nyakadba szakad majd.
40/N.
Első vagyok ismét.
Bocs, ha mellényúltam, de úgy érzem, kissé cinikus a kérdésed! Ha elárulnál többet, szerinted miért nem takarít az igényeidnek megfelelően. Ill. hogy zajlik ez nálatok, akkor könnyebb lenne segíteni.
Így ennyi infóból csak azt tudom ismét javasolni, hogy fogadj bejárónőt!
Lehet, hogy egy csúcsszuper lelkitársad a feleséged, szuper szexi az ágyban, dolgozik a munkahelyén, s sokmindenben tök jó, akkor nem reális még ezt is elvárnod tőle! Vannak nők, igen, akik tökéletesen alkalmatlanok a házimunkára. Ezt tudomásul kell venni. Ez olyan, mint amikor egy férj műszaki analfabéta! (elég sok van ilyen...)
Ha a te nőideálodban,ill. feleségideálodban a takarító szerep ilyen fontos, akkor a választásnál kellett volna előrelátóbb lenned!
Persze, ha valami onnantól változott, hogy feleség lett, akkor más lehet a helyzet.
Tényleg több infó kellene, hogy tudjunk segíteni, ötleteket adni!
Ja, anyukad foz, te meg takaritasz?:))) Tudod mit mondok? Mindenki a maga eletenek a kovacsa, tehat ha neked ez jo, akkor csak csinald! De nem lesz ebbol semmi jo, kepzeld majd ha gyereketek is lesz!:))) Akkor lesz majd sok melotok anyukaddal:)))
Szoval mindenki megeszi amit fozott.
Ne haragudj, de egyaltalan nem tudlak sajnalni. Minek vagy meg mindig vele???
Erre szoktak mondani, hogy: nem felesegnek valo!
Feltudtok venni egy takaritonot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!