Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a feleségemmel?

Mit tegyek a feleségemmel?

Figyelt kérdés
Egy éve élünk együtt,ezalatt 1x nem takarította ki rendesen a lakást,hiába mondom neki.Én is megcsinálom,de ez így szerintem nem jó.
2009. nov. 7. 22:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
65%

A házimunka CSAK akkor közös,ha mind a ketten dolgoznak.De ha a feleséged egész nap a TV előtt fekszik,akkor az ő kötelessége takarítani.Ne takaríts helyette! Miért fárasztaná magát a takarítással,ha tudja,hogy te úgyis megcsinálod.Add a kezébe a porszívót és a felmosórongyot,és állj mellette,amíg dolgozik.Tanítsd meg,hogy kell tisztességesen takarítani.Ha kell,akkor ötször mosasd fel vele a konyhát,amíg nem csinálja meg rendesenstb.De ne te csináld,hanem ő.

Ha viszont továbbra is csak a TV érdekli,vigyázz,hogy ne legyen baba,mert annak a gonodzása is a te nyakadba szakad majd.

40/N.

2009. nov. 7. 22:37
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok ismét.

Bocs, ha mellényúltam, de úgy érzem, kissé cinikus a kérdésed! Ha elárulnál többet, szerinted miért nem takarít az igényeidnek megfelelően. Ill. hogy zajlik ez nálatok, akkor könnyebb lenne segíteni.

Így ennyi infóból csak azt tudom ismét javasolni, hogy fogadj bejárónőt!

Lehet, hogy egy csúcsszuper lelkitársad a feleséged, szuper szexi az ágyban, dolgozik a munkahelyén, s sokmindenben tök jó, akkor nem reális még ezt is elvárnod tőle! Vannak nők, igen, akik tökéletesen alkalmatlanok a házimunkára. Ezt tudomásul kell venni. Ez olyan, mint amikor egy férj műszaki analfabéta! (elég sok van ilyen...)

Ha a te nőideálodban,ill. feleségideálodban a takarító szerep ilyen fontos, akkor a választásnál kellett volna előrelátóbb lenned!

Persze, ha valami onnantól változott, hogy feleség lett, akkor más lehet a helyzet.

Tényleg több infó kellene, hogy tudjunk segíteni, ötleteket adni!

2009. nov. 7. 22:38
 13/41 anonim válasza:
65%
szia nem kell pofon nem kell verés nem kell semmi!! csak egyszerűen meghívod magatokhoz a feleséged barátait egy ebédre vagy vacsira vagy csak úgy!! de a feleségednek nem szólsz mert akkor tuti hogy ragyogni fog a kéró!! aztán majd ha kicsit (nagyon) beég akkor talán elgondolkozik azon hogy valójában mi is a dolga egy rendes feleségnek egy kapcsolatban,házasságban!!!további szép napot!!!
2009. nov. 7. 22:40
 14/41 anonim ***** válasza:
83%

Ja, anyukad foz, te meg takaritasz?:))) Tudod mit mondok? Mindenki a maga eletenek a kovacsa, tehat ha neked ez jo, akkor csak csinald! De nem lesz ebbol semmi jo, kepzeld majd ha gyereketek is lesz!:))) Akkor lesz majd sok melotok anyukaddal:)))

Szoval mindenki megeszi amit fozott.

Ne haragudj, de egyaltalan nem tudlak sajnalni. Minek vagy meg mindig vele???

2009. nov. 7. 22:43
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Erre szoktak mondani, hogy: nem felesegnek valo!

Feltudtok venni egy takaritonot?

2009. nov. 7. 22:49
 16/41 anonim ***** válasza:
42%
nehogy takarítónőt fogadj! Igenis leckéztesd me valahogy, húzd ki a tv-t. Ha különben működik a kapcsolatotok, akkor szépen meg kéne beszélni.
2009. nov. 7. 22:52
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
A takaritás nem csak a nök dolga a főzés semm. Szakitsatok ha a környezete a személyes higénijája nem érdekli mert ilyen nöből nem lesz jó anya. DE ha arról van szó hogy ő vasalja ki a cucaidat hajtogatva rakja a szekrényedbe meg turja át a szobát a félpár zoknid után ő hagyon faképnél téged.
2009. nov. 7. 22:58
 18/41 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes, hogy a válaszolók 50%-a jön azzal, hogy a főzés, takarítás nem a nők dolga.Csakhogy leírta, hogy ő ( kérdező ) dolgozik, felesége tv-t nézi egész nap és a kérdező édesanyja főz rájuk. ÉS télelg nem jó próbálj meg vele beszélni, bár sztem ennek egyértelműnek kéne lennie , ha te dolgozol ő a háztartást vezeti.
2009. nov. 7. 23:07
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt valami kiábrándultság a feleség részéről? Fiatal nő egész nap TVzik. Ilyen üres az élete? Nekem gyanus ez. Nem lehet, hogy nem tud érvényesülni az anyukád mellett? Nem lehet, hogy az anyukád az ideális háziasszony, aki mellett a feleség nem rúghat labdába? Nem lehet, hogy nincs öröme magában az életben?
2009. nov. 8. 00:06
 20/41 anonim válasza:
70%
Na azért ez egyértelmű.. ha a feleséged tényleg egész nap csak fekszik a tv előtt, rálehet azért szólni, hogy aktivizálja már magát, hogy mikor hazaérsz a munkából nehogy már neked kelljen még a takarításra is ügyelned.Márha tényleg ez a helyzet, h te dolgozol, ő meg csak van. És nem megbeszélni kell vele, hanem rászólni, hogy ez így nem állapot. mondjuk sztem már rég megkellett vna tenned, és ha nem mersz neki szólni, akkor ebben az 1 éves házasságban vmi nagyon nem működik.
2009. nov. 8. 01:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!