Lehet, hogy nem tőlem van a gyerek! Ha így van akkor mit csináljak?
Nehéz helyzet, az biztos. Ha negatív a teszt, szerintem beszélj egy pszichológussal.
Elválsz a feleségedtől?
Azon viszont egyenlőre ne gondolkodj, hogy mit fog szólni a gyerek. Majd az anyja elmondja neki, ez legyen már az ő baja.
Nézesd meg mindkét gyereket ! Olcsó.
A gyerekkel foglalkozz. Én elválnék már emiatt a vallomás miatt is.
Azért elég rossz lehet, hogy élete párja, a felesége, megcsalta, lehet, hogy van egy kakukkfióka a családban, és 7 éven keresztül hazudtak a képébe. Nyilván a kérdező is tudja, hogy erről a gyerek nem tehet, és biztos vagyok benne, hogy szereti, csak ez egy olyan érzés, hogy hiába neveli 7 éve, hirtelen ettől az információtól idegennek érzi a nejét és a gyerekét is.
Kérdező, hogy mit csinálj... Emésztgesd. De majd a teszt után minden eldől. Idővel könnyebb lesz.
Szép kis asszonyka, ha már a házasságotok elején megcsalt!
Egyáltalán szeretett ő valaha is?
mi a garancia, hogy többször nem csalt meg, és a második gyerek is a tiéd?
Azonnal tesztet csináltatnék, és válnék, mint a pinty.
11-es!
"Majd az anyja elmondja neki, ez legyen már az ő baja."
És mi lesz a gyerekkel?
Az ő "bajával" mi lesz?
En nokent csak ugy tudom ezt elkepzelni hogyha mondjuk elcsereltek volna a Fiam.
Hiaba tudnam hogy nem az enyem o megis az enyem es az en reszem. Sose mondanek le rola mert en kuzdottem amikor beteg volt en apoltam en voltam az elso lepeseinek is a tanuja... O az enyem barki szulhette volna!
Nem azert szeretem a gyerekem mert biologiai kapcsolat van koztunk hanem az egesz lenyeert.
Ferfikent nem tudom hogy elitek meg, de a gyerek attol meg nem kakukktojas a feszkedben csak ha igy is akarod megelni...
Nem mondom hogy turd el a feleseg butasagat, de barmit teszel ugy gondold at hogy a legkissebb erzelmi toresen menjen at mind a ket gyereked!
15: értem, de ne csináljunk úgy mintha ez a férfi hibája lenne. Az anyja miért nem gondolt a gyerek lelki világára az elmúlt 7 évben?
Igenis az anya tegye rendbe amit elrontott, vállalja ő a tette negatív következményeit is.
A gyereknek rossz lesz, de ez NEM a férfi hibája.
Bizony ez kakukktojás ha nem saját! Nőként nem tudod megélni - az elcserélt gyerek nem a társad árulása és erre emlékeztető jel.
Nevelt nevelőcsaládtag engem is - önként. Ahogy nagyobb voltam meg is tudtam és ez nem okozott törést a "családtag" haláláig sem. Másként okozott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!