Mikor engednétek a lányotoknak, hogy ott aludjon nála a barátja?
16:43-as 37 éves férfi!
valószínűleg azért gondolkozol így, mert férfi vagy.
igen, a fiúk tőlem is nyugodtan szexelhetnek 15 éves kortól, akár hamarabb is, amikor csak akarják.
de egy lánynál azért is kell várni, mert nem igazán tesz jót egy fejlődő szervezetnek a fogamzásgátló.
én 16-tól már engedném a lányomnak, mert úgysem lehet tiltani ennyi idősen, van akit fiatalabb korban sem, de ez nem jelenti azt, hogy egy 16 éves lánynak ne lenne káros a fogamzásgátló.
anélkül pedig, más védekezési módszert választva nagyon rizikós. én nem engedném, csak tablettahasználat esetén, ahogy ezt már írtam is.
Kedves Utolsó!
Én pont azt gondolom, hogy a férfiak szigorúbbak ilyen téren, féltik a "kislányuk".:)
Fogamzásgátlót valóban nem szedek. Bár azt hiszem, a szervezetemnek sokat nem ártana, 5 éve menstruálok:)
"
ha téged nem korlátoztak a döntésedbe, és bevallásod szerint mégis helyesen cselekedtél, miért gondolod, hogy feltétlen korlátozni kell más fiatalokat az ilyen döntésekben?"
Mert tudom,hogy a mai fiatalság nem olyan, mint én vagyok, nekem más életem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!