Van értelme így ennek a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Soha nem hittem, hogy egyszer ide jutok, hogy interneten kell segítséget kérnem másoktól, de ma betelt nálam a pohár. A barátnőmmel közel fél éve járunk, szeretjük egymást nagyon - természetesen voltak hullámvölgyek - , de a viselkedése néha teljesen kiakaszt. Volt rá példa, hogy másik egy másik sráccal beszélt meg találkozót (akivel járásunk előtt majdnem összejött), de elmondta nekem és végül pedig mégsem került rá sor. Én engedném, hogy találkozzon a barátaival, de cserébe azt szeretném kérni, hogy én is kapjak egy kis szabad kezet. Sajnos a zenei ízlésünk pont ellentétes ezért soha nem tudunk együtt menni szórakozóhelyre (és nem is nagyon igényli h menjek, pedig még ezt is bevállalnám), de nekem meg egyedül tilos elmennem. Természetesen ha neki úgy tartja kedve elmegy, ha én mondom, hogy szeretnék menni, akkor besértődik és még nekem kell bocsánatot kérnem. Nagyon féltékeny, állandóan azzal jön, hogy biztos megcsalom pedig percről-percre beszámolok neki mindenről. Ha van valami problémája rajtam vezeti le és ha megkérdezem, hogy mi a baj, azt mondja hogy semmi. Ha erősködöm, hogy mondja el akkor én vagyok a rossz barát hogy a végtelenségig szekálom őt. Pedig mindent megpróbálok neki megadni, már-már erőn felül. Érzem és tudom, hogy szeret de ezek roppantul idegesítenek és már többször beszéltünk róla de semmi sem változik. Mit rontottam el? Van értelme egyáltalán ennek?2009. nov. 6. 20:18
11/13 anonim válasza:
Keress rá:függő kapcsolat.Ez azt hiszem megadja a választ a kérdésedre.De a legjobb ha továbblépsz.Én is így éltem teljesen szétcsúsztam tőle.Ut dobtak és fikáztak,h szr vok.
12/13 anonim válasza:
Miért becsülne meg jobban, ha ezért a viselkedésért is ugrálsz neki?
13/13 anonim válasza:
Hidd el, nem ő az igazi! Elhiszem, hogy "halálosan szerelmes
vagy belé", de se Te, se Ő nem szeret. Én nyugodtabb életet kívánnék Neked! Most gondolkodj, ne évek múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!