Van értelme így ennek a kapcsolatnak?
Ennek nem sok jo vége lesz, probálj meg beszélni vele , de nem hiszem hogy sokra mész, ö a féltékeny, mikor ö megy el bulizni, te ilyenkor számon kéred ?
Szerintem ha van eszed keresel másik csajt, én biztos nem birnám ezt, hozzáteszem 9 éve vagyok együtt a párommal, és pont ilyen dolog miatt ment szét a házasságom, neki mindent lehetett, nekem semmit.7 éves kapcsolat volt, besokaltam 7 év után, most találtam olyan párt aki 9 éve 100% jobb, fontold meg.
Nos, pont ez az a fél év, ami alatt megismered a másikat igazán, mikor a vonzalom mellett meg lehet tapasztalni, kihez is vonzódtál. Tapasztalatom szerint 6 hó és 9 hó közötti időben jön el a tartós kapcsolatok választóvonala is, mármint hogy ez alatt derül ki, hogy tényleg jó-e az a kapcsolat, és hogy passzolunk-e a másikkal.
Normális kapcsolat köztetek akkor lenne, ha egyenlő felek lennének, vagyis csak annyit követelek meg a másiktól, amennyit én is adok, vagyis, ha én el akarok menni külön programot csinálni, akkor azt a másiknak is megengedem. Volt olyan kapcsolatom, ahol a másik veszekedett velem, mert nem hallottam a telefont egy koncerten, mikor hívott, de az már nem felelt meg neki, hogy fél óra múlva visszahívtam, vagy otthonról megint, amikor haza értem. Nos, ekkor kiléptem.
A vonzalom nem elég egy boldog kapcsolathoz, a másik megértése is szükséges, és az, hogy tujatok tisztelettel beszélni egymással, és így megbeszélni a dolgokat. Ha a barátőd erre nem képes, akármi mi miatt, lehet hogy otthon sem tudnak a szülei beszélgetni egymással, szóval ha neki ez nem megy, akkor jobb mást keresni, szerintem. Semmit sem rühellek jobban, mint amikor a barátom megsértődik hülyeségen, el is menekülök.
Szerintem ezek alapján te semmit nem rontottál el. és a kérdésre visszaterve, nem nincs értelme.
30/N
Nincs.
Mivel nagyon ragaszkodsz hozzá, megteheti veled. Nem gonosz, csak ösztönlény. + előttem szóló a szívemből szólt!
Még kihúzzátok egy darabig, de nagyon csúnya, hangos, szenvedélyes szakítás lesz a vége.
Vagy úgy érzed, hogy fel tudsz állítani egészséges határokat, amiben mindketten kaptok levegőt? Létszükséglet lenne!
Hát,néha kell egy kis különprogram,de ha mindig külön jártok szórakozni,akkor sok értelme nincs.
Az,hogy a másikat szeretem,abba beletartozik,hogy elkisérem oda,ahova nem mennék egyébként,ha nem is szeretem a barátait,elviselem őket néha(persze ilyenkor nem bunkózok),szóval ezeket meg kellene beszélni a barátnőddel,mert ez így nem párkapcsolat,hanem alárendeltségi viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!