Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Üdv! Egy súlyos anyagi gondokk...

Üdv! Egy súlyos anyagi gondokkal élő 21 éves lány vagyok,3 még iskolába járó testvérrel. Valakinek valami ötlet esetleg, hogy szociálisan nem-e lehet ilyenkor valamiféle segítséghez jutni, akármi?!

Figyelt kérdés
Édesanyám kb fél éve súlyos idegösszerroppanást kapott a munkahelyén, én jelenleg nem dolgozom, édesapám pedig elfogja veszíteni munkahelyét, ahol így is kb havi 70E ft-ot keres, nem beszélve a felhalmozódott hiteleinkről és a tél kezdetével járó havi 60E ft-os gázszámlákról.

2013. szept. 25. 09:50
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
71%
Hát nehéz ügy,hagyad is az internetet,nem holnap..már most menj el,kérj szociális segély-t 22ezer Ft,nem sok,azt ha behívnak utcát söpörni,akkor kapsz mégtöbbet...vagy keresss munkát,ráadásúl nő vagy,konyhára kézilány,pultos...takarító tudom nem nagy kaliberű munkák,de ha kell nézz meg minden hírdetést,egy fiúnak sokkal nehezebb elheylezkedni,a munkaügyi központra meg ne várjál,mert ott csak a nyomor van a köbön.Szóval,úgy gondolom aki keres az talál!És le ne merjen senki pontozni,mert nem gyűlölködő,és nem rosszindulatú választ adtam!sok sikert!
2013. okt. 18. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!