Mit érezhet a feleség, akit a szeretője végig átvert, hogy kicsalja a férje pénzét, a férj pedig elválik tőle, pedig már bánja az egészet?
Figyelt kérdés
Szegény feleségem így járt, most próbálom átérezni a fájdalmát.2013. szept. 23. 18:20
41/47 anonim válasza:
Akkor nem marad más hátra, valahogy meg kell egyezni a feleségeddel. Nem hiszem el, hogy annyira értetlen legyen, hogy ha elmondod neki, hogy tényleg vége, és azt szeretnéd, hogy elmenjen, akkor nem fogja fel. De egészen biztos vagy benne, hogy azt szeretnéd, hogy elmenjen? 11 év hosszú idő...
42/47 A kérdező kommentje:
Nem számít, hogy mennyi idő volt. Ki tudja, hányszor csalt meg ezalatt. Azt mondja, hogy nem volt más, de én miért higyjek neki?
2013. szept. 28. 09:54
43/47 anonim válasza:
Ezek után teljesen érthető, hogy megingott benne a bizalmad, de szerintem, ha már ezt bevallotta valamiért, akkor gondolom azt is bevallotta volna, ha lett volna más is. Biztos nem könnyű, de ne érezd úgy, hogy a végig, az együtt töltött idő alatt becsapott téged, mert az biztos nem igaz. Eltávolodtatok egymástól az utóbbi időben?
44/47 anonim válasza:
Egy nő annyit vall be amennyit muszáj. Ki tudja mi volt az ok amiért elismerte?
45/47 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre olyan problémákat, amiért ezt érdemeltem volna. Talán sokat dolgozom, de próbáltam vele is foglalkozni. Az a férfi azért tudta elcsábítani, mert ő ehhez ért, így keres pénzt. Kicsalt tőlünk egy kisebb vagyont, de nem követett el bűncselekményt, mert a feleségem adta neki a pénzt.
2013. szept. 29. 10:57
46/47 anonim válasza:
Zárjad ezt rövidre. Beadtad már a válási papírokat?
47/47 A kérdező kommentje:
Igen. Azonnal egyeztettem az ügyvédemmel, amint megtudtam, hogy mi történt.
2013. szept. 29. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!