Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érezhet a feleség, akit a...

Mit érezhet a feleség, akit a szeretője végig átvert, hogy kicsalja a férje pénzét, a férj pedig elválik tőle, pedig már bánja az egészet?

Figyelt kérdés
Szegény feleségem így járt, most próbálom átérezni a fájdalmát.
2013. szept. 23. 18:20
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Az ügyvégemet pedig rögtönn azután felhívtam, hogy emonmdta, amit tett. A válás zajlik, de túl lassan.
2013. szept. 23. 19:39
 22/47 A kérdező kommentje:
A másik kérdésnél már leírtam, hogy örömmel átadom neki, ami törvény szerint jár, csak takarodjon már el, de ő csak húzza az idegeimet. Próbálom itt kiadni a dühömet, mert már csak egy hajszál választ el attól, hogy agyonverjem. Próbálok higgadt lenni, úgy teszek, mintha ura lennék a helyzetnek, de ez napról napra nehezebb!
2013. szept. 23. 19:46
 23/47 anonim ***** válasza:
52%
Hogy lenne már övé a ház? Ez nem így működik. A válás során fel lesz osztva, mint minden más vagyontárgy, és ahogy már a másik kérdésednél írtad, ő nem fog tudni kivásárolni. Ha tényleg az idegeid mennek már rá a helyzetre, akkor lépj ki belőle, és legalább ideiglenesen hagyd el a házat. Nem azért, hogy neki jó legyen, hanem saját magad miatt. Én feleség vagyok, és ugyanúgy közös tulajdon a ház, de ha a férjem megcsalna, akkor gondolkodás nélkül pakolnék, mert nem akarnék vele élni. A feleséged pedig azért sír, mert lehet rájött mekkorát hibázott, és most fogja fel, hogy elveszített...De úgy érzem, hogy még benned sem tisztult le a helyzet, mert akkor nem zavarna ha sír, hanem elvonulnál egy másik szobába és feltennéd a fülhallgatót.
2013. szept. 23. 20:33
 24/47 anonim ***** válasza:
70%
Biztos vagyok benne, hogy a kérdező az ügyvéd tanácsára marad a házban. És bizony jól is teszi! Kérdező, menj el futni egyet, vagy valami, fizikailag is vezesd le a feszültséget, mert ha agyonütöd, az nem fog tetszeni a válóperes bírónak. Meg senki másnak se, bármit is tett és bármennyire is megérdemelné meg jól esnek. Ha a futás nem megy, legalább sétálj egy nagyot!
2013. szept. 23. 21:10
 25/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány évesek vagytok? Csak kiváncsiságból kérdezem.
2013. szept. 23. 21:50
 26/47 anonim ***** válasza:
69%
De ha a férfi lép félre, rögtön azzal jönnek, hogy biztos nem volt otthon szex, meg a nö meghìzott, sárkAnyosodott... A félrelEpő nő viszont rögtön egy ribi. Azért ha sikerül elválni, derItsd ki előtte, miér t tudták elcsábítani olyan könnyen. Hogy jobban figyelhess, hogy a köv. kApcsolatodban ne te legyél megint a felszarvazott férj.
2013. szept. 23. 21:53
 27/47 anonim ***** válasza:

Sportolj, levezeti a feszültséget.

Ne foglalkozz azokkal akik téged ítélnek el. Lehetsz mérges, állhatsz is bosszút (nőt hozol haza).

2013. szept. 24. 01:17
 28/47 A kérdező kommentje:

Tudom, mit hibáztam, egy naív nőt vettem el, akit az ver át, aki akarja!

Nem érdekel, hogy velem volt akkor is, amikor még nem volt ilyen jó az anyagi helyzet, az sem érdekel, hogy megbánta és rájött, hogy mellettem arany élete volt. Ádám és Éva sem kaptak új esélyt!

A sort ott bukik, hogy mankóval járok és úszni sem tudok. Kövér is vagyok, mert sohasem törődtem a testemmel, gondoltam az csak rám tartozik, mindig magamon próbáltam időt spórolni. Nem voltam túl vonzó az elmúlt időben, talán ez volt a probléma forrása, de én még mindig úgy érzem, hogy jó nekem így, ő meg már nem érdemli meg, hogy miatta változzak. Ha előbb szólt volna, természetesen megtettem volna. Már mindegy.

2013. szept. 24. 07:56
 29/47 anonim ***** válasza:
Nem kell neki új esélyt adnod, azt senki sem írta. Csak ha valaha szeretettétek egymást, akkor próbáljatok meg emberi viszonyban elválni egymástól. Úgy tűnik, mintha most nyugodtabb lennél valamennyivel.
2013. szept. 24. 08:01
 30/47 A kérdező kommentje:
Én próbálkozom, higgadtan beszélek vele, nyugodtan elmondtam, hogy nincs tovább, többször is, de nem fogja fel. Nem akarok veszekedést, tényleg, de provokál, ez az álbarátnő is a végső elkeseredettségem eredménye.
2013. szept. 24. 08:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!