Mit érezhet a feleség, akit a szeretője végig átvert, hogy kicsalja a férje pénzét, a férj pedig elválik tőle, pedig már bánja az egészet?
Figyelt kérdés
Szegény feleségem így járt, most próbálom átérezni a fájdalmát.2013. szept. 23. 18:20
31/47 anonim válasza:
Bunkó leszek: szerintem azt gondolja: "egy nyomoréknak még így is túl jó vagyok, biztosan nem dob ki"
32/47 anonim válasza:
Igen, az álbarátnős dolognál éreztem, hogy ez egy teljesen kikészült elme szüleménye :) Mennyi ideig voltatok házasok? Mit mond arra, mikor közlöd vele, hogy vége? Jól értettem, hogy ő maga vallotta be a dolgot?
33/47 A kérdező kommentje:
11 év volt.
Igen, bevallotta, de talán ez volt a legnagyobb hiba. Ha nem szólt volna és tényleg bánja, akkor most minden rendben lenne.
2013. szept. 24. 08:28
34/47 anonim válasza:
Akkor már érthető, hogy abban reménykedik, hogy megbocsájtasz neki, mert bevallotta. Valószínűleg abban bízik,hogy pár napon-héten belül lecsillapodsz és akkor még van esély. Ha te buktatod le, arra nem nagyon lehetett volna mit mondani....
36/47 A kérdező kommentje:
Amíg itt van, játszik az idegeimmel, részemről nem tud javulni a helyzet.
2013. szept. 26. 06:58
38/47 A kérdező kommentje:
Felteszem a szülei nem dobnák ki, de ha kifizetem a részét, még egy kisebb lakást is tud bérelni, amíg nem talál jobbat. Nézhetne állás után is akár, vagy kereshetne egy másik balekot.
2013. szept. 26. 10:09
39/47 anonim válasza:
Azért kérdezek ennyit, mert valami megmagyarázhatatlan módon szimpatizálok veled és nem szeretném, hogy hülyeséget csinálj. Pedig ha, valahogy nem sikerül változtatnod ezen a helyzeten, akkor az lesz a vége. És ha bérelnél neki egy lakást? Vagy adnál neki pénzt? Vagy megkérdeznéd, hogy mit kér azért, hogy elmenjen? Esetleg tudom, hogy most nem a legjobb az ingatlanpiac, de meghirdetni a házat, hátha el tudjátok adni? Neked nem lenne egyszerűbb máshol új életet kezdeni?
40/47 A kérdező kommentje:
Kötődöm a házhoz, ez volt a kemény munkám első gyümölcse. A szüleim meghaltak, testvérem nincs, a barátaim idióták és most már a feleségemre sem számíthatok, csak a házam maradt nekem, ezt nem adom!
2013. szept. 26. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!