Mit érezhet a feleség, akit a szeretője végig átvert, hogy kicsalja a férje pénzét, a férj pedig elválik tőle, pedig már bánja az egészet?
"Szegény feleségem így járt, most próbálom átérezni a fájdalmát."
vs
"...most meg azon sír, hogy hogy merek nőt hozni a házba, ahelyett, hogy eltakarodna."
- csak én érzem a zűrt az űrben?
Te tettél fel kérdést már erről, hogy haza akarod vinni a barátnődet a fele-fele tulajdonú házba, de a feleséged nem akar elmenni, sőt békülni akar?
Amúgy megérdemli a feleség, ne érezd át, inkább röhögj a képébe. Sosem tudom sajnálni a csalfákat.
akkor gondolom nem sírt amikor más f**za járt benne.
ne foglalkozz vele, vidd oda a nőt nyugodtan ha őt nem zavarja :) (mármint az újat :D)
Nem megyek el, mert a végén még övé lenne a ház.
Azért zavar, hogy sír, mert idegesítő, értelmetlen és oka sincs rá. Nem sajnálom, mit sajnáljak rajta, az egyetlen veszteség a szerető részéről érte, ahhoz meg közöm nincs.
Ez egy nagyon furcsa kérdés. Azt mondod, vége mindennek, meg hogy fogja már fel végre, pedig még te is jócskán a témán lovagolsz, nem zártad még le. Különben nem azon agyalnál, hogy de jó, most biztos nagyon sz..r az asszonynak (mert a kérdésedből ez tisztán látszik).
Érthető a haragod, meg az is, hogy be akarod fejezni, de akkor inkább azon gondolkozz, hogy hogy lehetne minél hamarabb lezárni, külön költözni, mindenkinek járni tovább a maga útját.
A helyedben én mindent megtennék érte, hogy ez mihamarabb megvalósuljon. Tisztán és egyértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!