Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érezhet a feleség, akit a...

Mit érezhet a feleség, akit a szeretője végig átvert, hogy kicsalja a férje pénzét, a férj pedig elválik tőle, pedig már bánja az egészet?

Figyelt kérdés
Szegény feleségem így járt, most próbálom átérezni a fájdalmát.
2013. szept. 23. 18:20
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
70%

"Szegény feleségem így járt, most próbálom átérezni a fájdalmát."

vs

"...most meg azon sír, hogy hogy merek nőt hozni a házba, ahelyett, hogy eltakarodna."

- csak én érzem a zűrt az űrben?

2013. szept. 23. 18:40
 12/47 anonim ***** válasza:
84%

Te tettél fel kérdést már erről, hogy haza akarod vinni a barátnődet a fele-fele tulajdonú házba, de a feleséged nem akar elmenni, sőt békülni akar?

Amúgy megérdemli a feleség, ne érezd át, inkább röhögj a képébe. Sosem tudom sajnálni a csalfákat.

2013. szept. 23. 18:42
 13/47 A kérdező kommentje:
Az első erős irónia volt.
2013. szept. 23. 18:42
 14/47 A kérdező kommentje:
12. Igen én voltam. Most már sír is, ezért lettem megint ideges.
2013. szept. 23. 18:44
 15/47 anonim ***** válasza:
79%

akkor gondolom nem sírt amikor más f**za járt benne.

ne foglalkozz vele, vidd oda a nőt nyugodtan ha őt nem zavarja :) (mármint az újat :D)

2013. szept. 23. 18:46
 16/47 anonim ***** válasza:
27%
Te nem próbálod meg átérezni a fájdalmát. Dühös és bosszúra éhes vagy! Csúnya dolog volt amit tett, de komolyan megéri bosszút állni rajta? Könnyebb lesz akkor? Megszabadulsz a tehertől? Szerintem a bosszú nem vezet sehova. Én egyszer beszélgettem egy hozzád hasonló hozzáállású emberrel. Ő teljesen kisemmizte az asszonyt. Fondorlatos és gusztustalan módon. Ahogy elmesélte hogyan tette, rendesen hányingerem lett tőle. Ő úgy gondolta ahogy most te is, helyén volt a cselekedete. Akármilyen szemétséget is elkövetnének ellenem én nem tudnék tükörbe nézni azok után, hogy tudom eltapostam, megsemmisítettem valakit. Ennyit nem ér az egész. És a bosszú valahol, valamikor visszafelé is elsülhet.
2013. szept. 23. 18:57
 17/47 A kérdező kommentje:
Nem akarok bosszút állni, azt akarom, hogy fogja fel végre, hogy nincs tovább!
2013. szept. 23. 19:04
 18/47 anonim ***** válasza:
Érdekes férfi vagy kérdező. Csak annyit tanácsolnék, ha úgy érzed, hogy tényleg nincs tovább, akkor ülj le vele beszélgetni teljesen nyugodt hangon, és mondd el neki, hogy olyan dolgot tett, amit már sehogy sem fog tudni rendbe hozni és a házasságotoknak vége. A helyedben egy rövidebb időre el is költöznék otthonról, mert amíg egymás mellett vagytok addig reménykedhet, és mihamarabb elindítanám a válási procedúrát is. Persze mindezt csak akkor, ha nem bosszút állni szeretnél, hanem mielőbb lezárni a helyzetet. Csak mellékesen érdekelne, miért zavar, hogy sír?
2013. szept. 23. 19:29
 19/47 A kérdező kommentje:

Nem megyek el, mert a végén még övé lenne a ház.

Azért zavar, hogy sír, mert idegesítő, értelmetlen és oka sincs rá. Nem sajnálom, mit sajnáljak rajta, az egyetlen veszteség a szerető részéről érte, ahhoz meg közöm nincs.

2013. szept. 23. 19:36
 20/47 anonim ***** válasza:
24%

Ez egy nagyon furcsa kérdés. Azt mondod, vége mindennek, meg hogy fogja már fel végre, pedig még te is jócskán a témán lovagolsz, nem zártad még le. Különben nem azon agyalnál, hogy de jó, most biztos nagyon sz..r az asszonynak (mert a kérdésedből ez tisztán látszik).

Érthető a haragod, meg az is, hogy be akarod fejezni, de akkor inkább azon gondolkozz, hogy hogy lehetne minél hamarabb lezárni, külön költözni, mindenkinek járni tovább a maga útját.

A helyedben én mindent megtennék érte, hogy ez mihamarabb megvalósuljon. Tisztán és egyértelműen.

2013. szept. 23. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!