Miért akadt ki az unokahuggom hogy nem pakoltam vissza aerobik órán a step padot meg a sulyomat? Amilyen árak vannak hát pakoljanak vissza ha akarnak én nem fogok. És ezért bedurcizik normális ez?
Na van egy jó ötletem, ha nem lesz gyereked, akkor a vagyonod majd add az unokahúgodnak!
Megérdemli, amiért egyáltalán megengedi, hogy elmenj az órájára, ahol leugrálhatod a sok zsírt a nagy s@gg@dről!!!
Cuki ellentmondásba kerültél magaddal, drágám!
Kiakadsz egy aerobik bérlet árán, holott ezek szerinte ha elfingod magad is pénz van belőle...:)
Nem azért kell visszapakolni a használt eszközt, mert olcsó a bérlet, hanem puszta tiszteletből.
Ha otthon kakilsz, akkor is szanaszét hagyod a wc-papírt? Vagy a házvezetőnőd törli a feneked? Esetleg utána fényesre nyalja? :)
Szögezzük le, hogy buta vagy mint a tök.
Sehova nem fektetsz be semmilyen pénzt, ahhoz ész kellene, mint ahogy a helyesíráshoz is. Látszik. hogy nincs.
Elolvastad az edzőterem házirendjét? 100% hogy benne van, hogy az eszközöket olyan állapotban tedd vissza a helyére, ahogy elvetted. Nem jársz te a legdrágább edzőterembe, csak unatkozol.
Tudtad, hogy a pénznél, sőt az észnél is sokkal fontosabb hogy valaki kellemes személyiség legyen? Te nem vagy az. Pedig ettől lennének barátaid. Sőt, még az sem baj hogy sznob vagy és buta, de ha nem tudsz senkivel elbeszélgetni, akkor ott nem a mindenki a h.lye.
l22
de lesett, nyugi!
de ennyi szórakozás nekünk is jár...:) nem csak a kérdezőnek!
Akkor hozzád hasonló stílusban:
na figyi, cica, egyszer majd nem lesz apu meg anyu, a férjed talál nálad butább (mondjuk ez nehéz lesz), nagyobb mellű, szőkébb libát, akit tömhet pénzzel, és akkor pofára fogsz esni. És tudod, minél feljebb vagy, annál nagyobb lesz az esés.
És akkor az lesz a következő kérdésed, hogy jaj, edzőteremben takarítok, milyen bunkók az emberek, nem pakolnak el maguk után.
Kívánom, hogy így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!