Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális? Az...

Szerintetek normális? Az anyának vagy az apának van igaza?

Figyelt kérdés

Elvált harmincas szülők. A nőnél marad a 4 gyerek. Válás után 5 évvel az apának vannak barátnői, mindig egy, van aki pár hétre, van aki pár hóhapra, de az anya nem engedi az apához a gyerekeit, mondván hogy amíg valami komoly barátnője nem lesz addig ne keverje bele a gyerekeit. Apa ezzel egyetért, így is tesz, ő megy a gyerekekhez. Később anya két találkozás után odahívja a barátját egész hétvégére a lakásba, ahol a 4 kiskorú gyerek él (10-16 éves korig), nem foglalkozva azzal, hogy pont ezt tiltotta meg az exének egy éve. A gyerekek közül kettő benne van, kettő nagyon nem akarja, hogy az a pasi oda menjen, mégis rá vannak kényszerítve a találkozásra meg az együtt töltött hétvégére. Anya a harmadik randin, az együtt töltött hétvégén máris el akarja játszani a boldog családot, amitől a gyerekek kivannak. Az apának nagyon nem teszik ez.

Kinek van igaza? Szerintetek normális ha egy anya két randi után hazaviszi a gyerekeihez a pasiját?

2013. szept. 20. 22:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem problémát akarok megoldani, csak a véleményetekre voltam kíváncsi, hogy jól gondolom, hogy két randevú alatt nem lehet annyira megismerni egy embert hogy az normális vagy nem, vagy hogy hosszú kapcsolat lesz belőle vagy nem. Ezért korai bevonni ebbe a gyerekeket. Nekem ez a véleményem és arra voltam kíváncsi jól gondolom ezt vagy nem. Amúgy a lány ismerőse vagyok, aki totál ki van bukva hogy az anyja odavitte a pasit két randi után. Köszönöm a válaszokat, látom hogy más szemszögből is lehet nézni ezt. Azért akkor is valahogy az ismerősömnek adok igazat inkább mint az anyjának.
2013. szept. 21. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Konkrétan egész életében csak azon a két randin látta a pasit? Nem lehet, hogy már ismerte korábbról, csak addig nem randiszerűen találkoztak?
2013. szept. 22. 16:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem ismerte. Társkeresőn összejöttek és kétszer randiztak. A harmadik már a szóban forgó hétvége.
2013. szept. 22. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!